SOLASOLV Pàgina de llengua catalana

SOLASOLV Pàgina de llengua catalana

Gràcies par visitar la nostra pagina de traducció catalana. Podeu seleccionar l'idioma préfèrent pour une partie de l'eina de traducció à la part supérieure d'aquesta pàgina. Simplement feu clic "Seleccionar idioma" par veure un llista d'idiomes i seleccionar el que vulgueu utilitzar. Podreu navegar pel nostre lloc web en el vostre idioma seleccionat.

La nostra SOLASOLV ® produits fabriqués par mts termes diferents, y compris le pantalla de rodets antienlluernador, protecteur solaire, persianes enrotllables, contra les persianes enlluernament, cortines solars, tendals, pantalles marines, tendals de sol, pantalles solars, persianes enrotllables, persianes de vaixell, protector solar corró, així com persianes de vaixells dans l'idioma anglès.

Si nécessaire à un système de contrôle solaire Pour plus d'informations, visitez notre site web à l'adresse solar! Hem estat fabricant persianes des 1975. Tenim un historial provat de qualitat i fiabilitat. La nostra SOLASOLV® je ROLASOLV® persianes són la marca líder al món dels filtres solars finestres marines.

SOLASOLV® transparents protecteurs solars enlluernamentsón els únics filtres solars enlluernament transparents en el món que són tipus aprovat per a ús marí per tres grans cossos d'homologació - Lloyds, DNV-GL i ABS. Els nostres protecteurs solars transparents enlluernament són una ajuda provada seguretat quan s'instal·la a les finestres de navegació. Redueixen l'énlluernament à la calorie causat pel sol pour crear un entorn operatiu més segur, més còmode.

ROLASOLV® Tela fosques cortines enrotllablessón de combustió lenta. Ells són l'única marca al món Tipus Aprovat per al seu es tipus d'embarcacions marines. ROLASOLV® cortines de la finestra tout à fait déchiré le dia en nit ajudar à la tripulació, els clients i els propietaris obtenen valuosa resta. Disponible en un jeu de couleurs à la décoration d'intérieur.

Mai hi ha hagut un moment de millor par instal·lar SOLASOLV® pantalles del seu vaixell par assegurar una navegació plus segura et comoditat de la tripulació.


SOLASOLV® transparents antienlluernador protecteurs solars

Salut ha arguments econòmics i ambientals significatius per reduir el consum d'energia, eliminar el malbaratament je augmentar l'eficiència energètica en la indústria marítima et le transport maritime. Els productes com ara SOLASOLV® pantalles anti rodets enlluernament pot ajudar a aconseguir això mit redingós la reducció de la láctica sistemes de refrigeració d'aire, ajudant a reduir les émissions nocives de CO2 pour un entorn plus de verd, plus net.

En outre als beneficis d'autres de costos i mediambientals, l'aspect du seguretat de la nostre les pantalons anti enlluernament és també melt important. L'operació segura de vaixells marins est essencial per assegurar un lloc de treball lliure d'incidents.

SOLASOLV® pantalles reduir fins un 93% de brillant ou iels reflexos del sol i són idéaux pour les amendes au pont de navegació, timonera, ventes de contrôle, observació / sales d'operacions, les amendes dans les que vitales que les navesgants i els operadors tenen una forma completament clara vista exterior. També són eficaços per rebutjar la resplendor que es reflecteix en el gel i neu et le sol sota d'hivern.

En savoir plus sur les salaires de SOLASOLV sur le sol des pantalons dans le panier des joueurs agrafés dans le pont.

Les régulacions internacionals à la certification sont troben ben coberts dins Solaire gamma de productes de Solve. Les inspeccions freqüents i audies de les classics de classificació reconeguda i un sistema de qualitat intern eficaçable garanteix le millor qualitat, fiable i productes eficaços. SOLASOLV® Cliquez sur les étiquettes pour les homologations DNV-GL, Lloyds, ABS et RINA. Les autres produits que vous recherchez, sont immédiatement retirés, facilement vérifiés, puis supprimés.

SOLASOLV® transparents anti-reflexos protecteurs solars tenen una garantia de 7 anys.

Especificar el SOLASOLV® marca pel seu nom - no salut ha alternativa, par assegurar que la seva marine flotte la protecció solaire plus eficaç disponible fiable par de nouvelles construccions, re-ajustements, actualisations et conversions .... garanti de realitzar aucun requenement manteniment.


ROLASOLV® cortines enrotllables Tela fosques

ROLASOLV® Tela fosques cortines enrotllables són de tipus aprovat par DNV-GL i regularment especificat par Floatels, plataformes petrolíferes, plataformes de gaz, FPSO, vaixells de subministrament altres vaixells en alta mar. Els nostres teixits d'alt rendu à la certification de propagande de flamme BS5438 je compleixen amb les obligatoris de l'OMI (Organizació Internationale) FTPC Partie 7 A.563 (14) Resolució - le principal estandard de la prova de foc par als tèxtils je pel·lícules.

ROLASOLV ® Tela fosques cortines enrotllables sön adéquats pour la majorie des amendes que inclouen cabanes, allotjaments de la tripulació, teatres i altres en es on es requereixen condicions d'opacitat. Idéal pour tous les treballadors de torn de nit que necessiten pour aconseguir le somni pendant le dia.


SOLASOLV® Protecteurs anti-éblouissement solars transparents

Beneficis i característiques del producte

Millora de la visibilité et de la sécurité - una òptima protecció antienlluernador ag la reducció de fins à 93% pour garantir une visibilità clara i segura de navegació / operació.

Tipus Aprovat - l'aire marica de ser aprovat pour Lloyds, DNV-GL, ABS et RINA.

Els couleurs veritables són retinguts - llums d'identificació de couleurs i marcadors es poden identificar fácilment i mai es distorsionen.

La fatiga visuelle reduïda - problemes amb la resplendor i la reflexió sobre les cartes electròniques s'eliminen de manera pantalles i dials són més fàcils de llegir.

Millor entorn de treball - Crear un entorn de treball més còmode i reduir les nécessitats d'aire condicionat. Fins au 87% de la valeur du jour par rapport à l'effort pour minimiser la fatigue de la tripulació.

Protegeix les àrees exposades del cos - almenys el 97% dels nocius raigs UV del sol es filtra.

Per encàrrec - Par un client cada précise les dimensions i especificacions. Adequat per a edificis o retro-cabre i majoria des formes, angles i mides de finescies.

Rendu fiable - historial provat per la seva excellent rendu des 1988.

Complir amb les regulacions marines - ISO 8468, H Avís 760, MSSN Nº 1419 1998.

Productes de qualité garantie - tots els productes estan garantits. SOLASAFE® pantalons tenen una garantia de 7 anys.

Elecció dels couleurs d'ombra de cinéma - gris i bronze no reflectora pel·lícules són idéaux per a ús militar.

L'elecció dels couleurs d'aluminium de perfil - més de 400 tonnes / couleurs.

Elecció de sistemes operatius - manuel, elèctric, interruption, controlats o de la bateria remot.

Fácil d'usar, ràpid i fàcil d'instal·lar - una unitat completa amb instruccions completes.

Tots els accessoris es subministren. A l'instant retràctil - OMI complir amb 5.1.1.2.6. Pantalles par "extraïble".

Cassette discrète Perfil - net, lleuger i discret caixa d'entrada que incorpore un sistema de raspalls 'neta netegi'. Recanvis lliures - amb cada ordre pour la seva tranquil·litat. Lliure de manteniment!


Avis de livraison pour Lloyds, ABS, DNV-GL et RINA

SOLASOLV® protectors solars on the Uriles ulleres of sol al mers to serus de tipus aprovat pour Lloyd, ABS, DNV-GL et RINA pour montrer ce que les gens veulent, il faut des règlements.


Per què escollir Solar Solve…

• 40 anys d'experiència, et le marc reconeguda
• Un Qualitat Assegurada empresa fiable
produits • tipus aprovat par marina i ús en alta mar
• També és idéal pour les torres d'ATC, ventes de contrôle je grues
• 24 hores service d'environnement disponible
• Més de 172,700 cortines i persianes et ús a tot el món
• Obtenir una resposta dins de les 24 hores
• Tots els produits productifs vigorosament durant fiabilitat
• Programme continu de production de produits
• Fet amb les pel·lícules de la meilleure qualité, teixits i components
• Excel.lents pré-venda i servei postvenda
• gran experiència i capacité personnelle

Altres aplicacions ...

SOLASOLV® antienlluernador, repel·lent de calor persianes transparent sol corró, pantalles de sol i ROLASOLV® persianes opaques també són idéaux pour un altres commerciaux et industriels sur des professionnels qui s'offrent à l'enfer et à la vie de tous les jours pendant leurs périodes de travail. Demandes són només alguns dels molts altres usos: -