SOLASOLV Suomenkielinen sivu

SOLASOLV Suomenkielinen sivu

Kiitos, että vierailit Suomen käännössivulla. Voit valita haluamasi kielen käyttämällä käännösohjelmaa tämän sivun yläosassa. Napsauta "Choisir la langue", niin näet luettelon kielistä ja valitse ne, jotka haluat käyttää. Voit selata sivustoamme valitsemallasi kielellä.

Meidän SOLASOLV® Tuote tunnetaan Monilla eri termejä kuten heijastamaton rullaseulaa, aurinkosuoja LAIVA, pimennysverhot laivoihin, häikäisysuoja LAIVA ikkuna, häikäisysuojus / Verho, aurinkosuojaverho, rullaverho, navigointiikkunoita, aurinkovoidetta, rullaverhot, häikäisysuojattu sälekaihtimet, aurinko sävyjä, aurinkosuojat, meri- näytöt, aurinkokuomu, aurinko näytöt, rulla sävyjä, laiva kaihtimet, rulla aurinkovoiteet sekä vene kaihtimet Englanti kielellä.

Jos tarvitset tyyppihyväksytyistä auringonsuojalasit ratkaisu merialuksen sitten puhua Solar Résoudre! Olemme valmistaneet ikkunapeitteet vuodesta 1975. Meilla sur todistettavasti laatua ja luotettavuutta. Meidän SOLASOLV® ja ROLASOLV® ikkunapeitteet ovat maailman johtava tuotemerkki meren ikkunan aurinkovoiteet.

SOLASOLV® Transparent anti-éblouissement Aurinkosuojatuotteet sur ainoa läpinäkyvä anti-éblouissement-aurinkosuojatuote maailmassa, joka sur hyväksytty merenkäyttöä varten neljän perustyypin kehon hyväksynnäll. Cliquez sur le lien suivant pour obtenir plus de détails sur les annonces. Ne jamais payer plus cher et moins cher n'est-ce pas? Merci beaucoup, mais beaucoup moins cher, mais ça vaut le coup.

ROLASOLV® Kangas Blackout Roller sävytovat palonestoaineita. Ne ovat ainoa merkki maailmassa hyväksytään käytettäväksi kaikissa tyyppisiin aluksiin. ROLASOLV® ikkuna sävyjä kääntyä päivä yöhön auttamaan miehistön asiakkaat ja omistajat saavat arvokasta lepoa. Saatavana eri värejä sisustuksen.

Ei ole koskaan ollut parempaa aikaa asentaa SOLASOLV® näytöt aluksesta varmistaa turvallisemman navigoinnin ja miehistön mukavuutta.


SOLASOLV® Läpinäkyvät heijastamaton Aurinkovoiteet

Sur merkittäviä taloudellisia ja ympäristöön argumentteja vähentää virrankulutusta, poistaa tuhlausta ja energiatehokkuutta parannetaan meri- ja merenkulkualan. Tuotteita, kuten SOLASOLV® häikäisysuojattu rulla näytöt voivat auttaa saavuttamaan tämän vähentämällä kysyntää ilman jäähdytysjärjestelmät, auttaa alentamaan haitallisia CO2-päästöt vihreämpää, puhtaampaa ympäristöä.

Sen lisäksi, että ympäristö- ja kustannussäästöt hyödyt, turvallisuusnäkökohdista meidän heijastusta vaimentava näytöt sur myös erittäin tärkeää. Turvallisen käytön merialusten sur tärkeää varmistaa vaaratilannetta työyhteisö.

SOLASOLV® näytöt vähentää jopa 93% häikäisyä ja heijastuksia auringosta ja ovat ihanteellisia ikkunat komentosillalla, ohjaushytin, valvomot, havainto / toimintatilat, ja kaikki ikkunat, joissa sur tärkeää, että navigaattorit ja operaattoreilla sur täysin selvä ulkoapäin. Je ne suis pas encore en train de tehokkaita hylättiin häikäisyä, joka kuvastaa pois jään ja lumen ja matala auringon.

Hylkäämällä jopa 87% auringon lämpöä SOLASOLV® näytöt luovat miellyttävän ja mukavan työympäristön sillalla.

Kansainvälisten määräysten ja sertifiointi on hyvin katetaan résolution solaire tuotevalikoimaa. Utilisation dans le domaine de la vérification des données, des informations sur la lecture et la gestion des technologies, des informations sur la santé et la sécurité, des politiques, des technologies de l'information et des communications, des politiques et des technologies de l'information. SOLASOLV® sur ma liste de cadeaux Tyyppihyväksyttävään DNV-GL, Lloyds, ABS et RINA. Kaikki tuotteet ovat mittatilaustyönä, heti vedettävä, voila asentaa ja helppo käyttää.

SOLASOLV® Läpinäkyvät heijastamaton Aurinkovoiteet sur 7 vuoden takuu.

Määritä SOLASOLV® tuotemerkin nimi - mitään vaihtoehtoa, varmistaa merivoimien laivasto sur tehokkain ja luotettava aurinkosuoja käytettävissä uudis- uudelleen sopii, ja konversiotilauksia .... garanti suorittamaan ja huoltovapaa.


ROLASOLV® Kangas Blackout rullaverhot

ROLASOLV® Kangas Blackout rullaverhot tyyppihyväksyttyjä DNV-GL ja säännöllisesti määritelty Floatels, öljynporauslautat, kaasu alustoja, FPSO n, laivojen ja muiden offshore. Suorituskykyistä kankaissa sur BS5438 liekkien leviämisen sertifioinnin ja noudattavat IMO: n velvoittavien (Organisation maritime internationale) FTPC Partie 7 A.563 (14) Resoluutio - pääpalovalvonta testausstandardi Tekstiilit ja Films.

ROLASOLV® Kangas Blackout est un jeu d'enfant, un jeu de rôle, un jeu de rôle, un jeu de rôle et un jeu de rôle. Ihanteellinen yövuoron työntekijät, jotka täytyy saada unta päivällä.


SOLASOLV® heijastamaton Läpinäkyvä Aurinkovoiteet

Edut ja tuotteen ominaisuudet

Parempi näkyvyys ja turvallisuus - optimaalinen häikäisyn suojaus, jopa 93%: n vähennys varmistaa hyvän näkyvyyden ja turvallisempaa navigointia / toimintaa.

TYYPPIHYVÄKSYTTY - ainoa merkki sur hyväksyttävä Lloyds, DNV-GL, ABS et RINA.

Väriä säilyvät - värillisiä tunnistusvalot ja merkit voidaan helposti tunnistaa ja ei koskaan vääristynyt.

Vähentynyt silmien rasitusta - ongelmia häikäisyä ja heijastumia elektronisia karttoja eliminoidaan niin näytöt ja mittarit sur helpompi lukea.

Parantunut työympäristö - luomaan mukavan työympäristön ja vähentämään ilmastointitarvetta. Jopa 87% aureon lämpöä hylätään auttaa minimoimaan väsymystä.

Suojaa altistuneet kehon alueilla - vähintään 97% haitallisen UV Auringonvalo suodatetaan.

Mittatilaustyönä - kullekin asiakkaille tarkkoihin mittoihin ja tekniset tiedot. Soveltuu uusien rakennusten tai retro-sovitukset ja utiliserimmat muodot, kulmat ja kokoisia ikkunoita.

Luotettava suorituskyky - selvät näytöt erinomaista suorituskykyä vuodesta 1988.

Noudattavat meren määräykset - 8468 ISO, M Huomaa, 760, MSSN n 1419 1998.

Laatuvarmistetut tuotteet - kaikki tuotteet sur taattu. SOLASAFE® näytöissä sur 7 vuoden takuu.

Valinta varjossa elokuva värejä - harmaa ja pronssi heijastamaton elokuvat ovat ihanteellisia sotilaskäyttöön.

Valinta alumiini värejä - 400 + sävyt / värit.

Valikoima käyttöjärjestelmiä - käsikirja, sähkö-, kytkin, kauko-ohjattu tai akkua.

Helppokäyttöinen, nopea ja helppo asentaa - yksikökseen kattavalla ohjeistuksella.

Kaikki varusteet ovat mukana. Hetkessä sisäänvedettävä - IMO: 5.1.1.2.6. pour "Irrotettava näytöt".

Huomaamaton kasetti profiili - siisti, kevyt ja huomaamaton perälaatikko, johon kuuluu «pyyhkii» harjalla järjestelmä. Vapaa varaosat - jokaisen tilauksen mielenrauhan. Huoltovapaa!


Tyyppihyväksymiä Lloyds, ABS, DNV-GL et RINA

SOLASOLV® aurinkovoiteet ovat ainoat aurinkosuojat maailmassa Tyyppihyväksyttävään Lloyd n, ABS, DNV-GL et RINA Cliquez ici pour en savoir plus sur ce qu'il en est.


Miksi Solar Solve…

• 40 vuoden kokemus, olemme tunnustettu johtava tuotemerkki
• Laatuvarmistetut luotettava yritys
• tyyppihyväksytyistä tuotteita meri- ja offshore-käyttöön
• Ihanteellinen myös ATC tornit, valvomoiden ja nosturit
• 24 tunnin paaston Expédition palvelu
• Yli 172,700 sävyjä ja kaihtimet käytössä ympäri maailmaa
• saada vastauksen 24 tunnin kuluessa
• Kaikki tuotteet voimakkaasti testattu luotettavuus
• Jatkuva tuotteiden parannusohjelma
• Valmistettu laadukkaasti elokuvat, kankaita ja komponenttien
• Erinomainen pré-myynti ja myynnin jälkeiset palvelut
• erittäin kokenut ja osaava henkilökunta

Muut sovellukset ...

SOLASOLV® Häikäisemätön, lämmön hylkääminen läpinäkyvä rullan markiisit, markiisit ja ROLASOLV® Blackout rullaverhot soveltuvat myös muiden kaupallisten ja teollisuuskäyttöön missä ammattilaisten sur kohdattava kovia sokaiseva auringonvalon aikana työpäivän tai joissa yhteensä sähkökatkos olosuhteita. Tässä sur vain muutamia moniin muihin tarkoituksiin: -