SOLASOLV Bahasa Melayu

SOLASOLV Bahasa Melayu

Terima kasih kerana melawat halaman terjemahan bahasa Melayu kami. Anda boleh memilih bahasa pilihan et dengan menggunakan alat terjemahan di bahagian atas halaman ini. Cuma klik pada "Bahasa pilih" untuk melihat senarai bahasa dan pilih yang anda mahu gunakan. Anda akan dapat melayari laman web kami dalam bahasa pilihan anda.

En savoir plus sur ce produit, le président: tirai tingkap silau, warna solar, payant, skrin marin, teduh matahari, skrin solaire, rouleau de warna, membutakan kapal, rouleau de skrin matahari, sert en cours de réalisation, dalam bahasa Inggeris.

Jika anda memerlukan Jenis Diluluskan penyelesaian kawalan solaire pour kapal marin anda kemudian bercakap dengan Solaire Selesaikan! Kami telah pembuatan warna tetingkap sejak tahun 1975. Kami mempunyai rekod prestasi yang baik pour kualiti dan kebolehpercayaan. SOLASOLV® kami dan ROLASOLV® warna tetingkap adalah jenama terkemuka di dunia pelindung matahari tetingkap marin.

SOLASOLV® Pelindung Anti-Silau Telus Matahari adalah satu-satunya pelindung matahari yang telus anti-sila di junia Jenis Diluluskan unut kegunaan laut oleh EMPAT badan kelulusan jenis utama - Lloyds, DNV-GL, ABS dan RINA. Pelindung matahari anti-silau telus kami adalah bantuan keselamatan terbukti apabila dipasang di navigasi tingkap. Mereka mengurangkan silau dan haba yang disebabkan oleh matahari untuk mewujudkan persekitaran yang lebih selamat, lebih selesa operasi.

ROLASOLV® Fabrik Langsir Roller Shadesadalah Ignifuge. Mereka adalah JENAMA SAHAJA DE DUNIA Jenis yang diluluskan jusqu’à digunakan pada semua jenis kapal laut. ROLASOLV® warna tetingkap menghidupkan siang pada malam membantu anak-anak kapal, tetamu dan pemilik mendapatkan rehat yang berharga. Terdapat dalam pelbagai warna untuk dipadankan dengan hiasan dalaman anda.

Tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk memasang SOLASOLV® skrin pada kapal anda untuk memastikan pelayaran lebih selamat dan keselesaan anak-anak kapal.


SOLASOLV® Telus Anti-Silauan Pelindung

Terdapat hujah-hujah ekonomi dan alam sekitar yang ketara untuk mengurangkan penggunaan kuasa, menghapuskan pembaziran dan meningkatkan kecekapan tenaga dalam industri marin dan perkapalan. Produk seperti SOLASOLV® skrin anti silau rouleau boleh membrane mencapai matlamat ini dengan mengurangkan permintaan pada sistem penyejukan udara, membantu untuk mengurangkan pengeluaran CO2 berbahaya à l'envers alam sekitar yang lebih hijau, bersih.

Dalam tambahan kepada manfaat penjimatan alam sekitar dan kos, aspek keselamatan skrin Anti Silau kami juga amat penting. operasi yang selamat bagi kapal marin adalah penting untuk memastikan tempat kerja kejadian-percuma.

SOLASOLV® Skrin mengurangkan sehingga 93% daripada silau dan pantulan dari matahari dan sesuai untuk tingkap di jambatan navigasi, timonerie, bilik kawalan, pemma / bilik operasi, dan mana-mana tingkap di mana ia adalah penting bahawa pelayar dan pengendali mempunyai benar-benar jelas pandangan luar . Mereka juga berkesan pada menolak silau yang mencerminkan hors ais dan salji dan matahari musim sejuk rendah.

Dengan menolak sehingga 87% daripada SOLASOLV® masahari skrin mewujudkan persekitaran kerja yang menyenangkan dan selesa di jambatan.

Peraturan-peraturan dan pensijilan antarabangsa yang diliputi dalam produit solaire de rangkaian Menyelesaikan ini. Pemeriksaan yang kerap dan auditer dari diiktiraf klasifikasi biro dan sistem kualiti dalaman yang berkesan memastikan berkualiti tinggi, boleh dipercayai dan produk yang berkesan. SOLASOLV® adalah satu-satunya jenama di dunia yang hendak Jenis Diluluskan oléh DNV-GL, Lloyds dan ABS. Semua produk adalah adat yang dibuat, serta-merta ditarik balik, mudah untuk memasang dan mudah untuk digunakan.

SOLASOLV® Telus Anti-Silauan Pelindung matahari mempunyai jaminan 7 tahun.

Nyatakan SOLASOLV® jenama dengan nama - ada pilihan, untuk memastikan armada tentera laut anda mempunyai perlindungan matahari yang paling berkesan dan boleh dipercayai disediakan untuk membre de la même famille, saula semula, naik taraf dan penukaran .... garanti garanti melaksanakan dan penyelenggaraan percuma.


ROLASOLV® Fabrik Langsir Stores Rouleau

ROLASOLV® Fabrik Langsir Roller Stores adalah Jenis Diluluskan oleh DNV-GL dan kerap dinyatakan bagi Flotteurs, minyak pelantar, plate-forme minyak, FPSO itu, kapal Bekalan dan kapal luar pesisir lain. Fabrik prestasi tinggi mempunyai BS5438 api penyebaran pensijilan dan mematuhi mandatori OMI (Pertubuhan Maritim Antarabangsa) Partie FTPC 7 A.563 (14) Résolusi - norme ujian api utama Tekstil dan Filem.

ROLASOLV® Fabrik Langsir Roller Stores adalah sesuai untuk kebanyakan fenêtres termasuk kabin tetamu, rumah anak-anak kapal, teater dan kawasan-kawasan lain di mana keadaan blackout diperlukan. Idéal pour les enfants, les enfants, les garçons et les filles.


SOLASOLV® Anti-Silauan Pelindung matahari telus

Faedah dan ciri PRODUIT

Penglihatan bertambah baik dan keselamatan - perlindungan silau optimale dengan pengurangan sehingga 93% à l'unité memastikan penglihatan yang jelas dan lebih selamat navigasi / operasi.

Jenis yang diluluskan - satu-satunya jenama yang diluluskan oleh Lloyds, DNV-GL, ABS et RINA.

Warna sebenar dikekalkan - Lampu pengenalan berwarna dan penanda boleh dikenal pasti dengan mudah dan tidak pernah diputarbelitkan.

Ketegangan mata dikurangkan - masalah dengan silau dan pantulan pada carta elektronik dihapuskan supaya memaparkan dan cepat adalah lebih mudah dibaca.

Persekitaran kerja yang lebih baik - mewujudkan persekitaran kerja yang lebih selesa dan mengurangkan keperluan penyaman udara. Sehingga 87% daripada haba matahari ditolak untuk membantu mengurangkan krew keletihan.

Melindungi kawasan yang terdedah badan - sekurang-kurangnya 97% daripada cahaya UV yang berbahaya daripada matahari ditapis.

Adat dibuat - un set set set set set set pel pel pel pel t t sp sp sp sp sp sp sp sp sp Sesuai untuk bangunan baru atau rétro-sawan dan paling bentuk, sudut dan saiz tingkap.

Prestasi yang boleh dipercayai - terbukti rekod prestasi cemerlang sejak tahun 1988.

Mematuhi peraturan-peraturan laut - ISO 8468, M Notis 760, numéro MSSN 1419 1998.

Produk berkualiti Diinsuranskan - semua produk yang dijamin. SOLASAFE® skrin mempunyai jaminan 7 tahun.

Pilihan warna filem teduh - kelabu dan gangsa bukan mencerminkan filem adalah sesuai untuk kegunaan tentera.

Pilihan tempat aluminium warna profil - 400 + warna / warna.

Pilihan sistem operasi - manuel, elektrik, suis, dikawal atau bateri jauh.

Mudah untuk digunakan, cepat dan mudah untuk memasang - salah satu unité yang lengkap dengan arahan yang komprehensif.

Semua kelengkapan dibekalkan. Serta-merta ditarik balik - mematuhi IMO 5.1.1.2.6. sauvegarder "Screens tanggal".

Bijaksana profil kaset - kemas, ringan dan tidak mengganggu boîte aux lettres menggabungkan 'tour bersih' sistem berus. Alat ganti percuma - dengan setiap pesanan untuk ketenangan fikiran. Percuma Penyelenggaraan!


Jenis Diluluskan oleh Lloyds, ABS, DNV-GL dan rina

SOLASOLV® Pelindung Matahari adalah satu-satunya Pelindung Matahari di dunia yang hendak Jenis Diluluskan oleh Lloyd, ABS, DNV-GL et RINA sont devenus membres de la commission.


Kenapa pilih Solar Menyelesaikan…

• 40 tahun pengalaman, kami adalah peneraju jenama yang diiktiraf
• Kualiti A Diinsuranskan syarikat yang boleh dipercayai
produit • Jenis Diluluskan untuk marin dan penggunaan luar pesisir
• Juga sesuai untuk menara ATC, bilik kawalan et Kren
• 24 confiture perkhidmatan Expédition rapide ada
• Lebih 172,700 warna dan tirai digunakan di seluruh dunia
• Dapatkan maklum balas dalam Tempoh 24 confiture
• Semua Produk bersungguh-sungguh diuji untuk kebolehpercayaan
• Programme Pembaikan Produk berterusan
• Dibuat dengan filem-filem yang berkualiti tinggi, fabrik dan komponen
• Cemerlang pra-jualan dan perkhidmatan selepas jualan
• Sangat berpengalaman dan kakitangan yang berpengetahuan

Permohonan lain ...

SOLASOLV® Anti-silau, haba menolak tirant telus rouleau matahari, skrin matahari dan ROLASOLV® tirai rouleau Langsir juga sesuai untuk kegunaan komersil dan industri lain di mana profesional mesti menghadapi cahaya matahari pembutaan keras sepanjang hari kerja mereka atau di mana jumlah keadaan blackout diperlukan. Berikut adalah hanya beberapa daripada banyak kegunaan lain: -