Solusi SeeGoing
Kanggo Navigasi Aman®

Flame Retardant Sunshades & Marine Window Blinds For Boats, Ships, Rigs Oil, ATC Towers & Cranes

Nyedhiyakake Anti-Glare Window Shades lan Blackout Roller Blinds kanggo Kapal lan Kapal Pesisir

45 + taun pengalaman industri
176,275 Window Shades Supplied
18,250 Kapal Pesenan

SOLASOLV® lan ROLASOLV®

jendhela sing misuwur ing layar jendhela

Marine Sun Shades

Merek SOLASOLV® minangka siji-sijine sunscreens kaca tingal transparan ing donya sing Tipe Disetujoni kanggo panggunaan segara dening EMPAT badan persetujuan jinis utama - Lloyds, DNV-GL, ABS lan RINA. Layar roller SOLASOLV® minangka pitulung keamanan sing wis kabukten nalika dipasang ing jendela pandhu arah. Uga dikenal minangka blinds.

Flame Retardant Sunshades

Merek ROLASOLV® Fabric Blackout Roller Blinds minangka Flame Retardant. ROLASOLV® Roller Shades minangka merek ONLY ing jagad sing Disetujoni kanggo digunakake ing kabeh jinis kapal laut. Bayangan ROLASOLV® awan dadi wengi sing nulungi kru, tamu lan pamilik supaya istirahat sing terkenal lan kasedhiya ing macem-macem warna kanggo dekorasi interior sampeyan.

A WIDE RANGE OF APPLICATIONS

kanggo lingkungan operasional sing luwih aman lan nyaman

angkatan laut
aviation
Tengah segoro
Onshore

Njaluk ing tutul

Informasi liyane • Panjaluk Kutipan & Sampel

Solar Solve minangka salah sawijining pemasok terkemuka ing donya Flame Retardant Sunshades & Kelenteng Window Marine Kanggo Boats, Kapal, Oil Rigs, ATC Towers & Cranes. Angka lengkap kalebu Anti Glare Screens, Blackout Blinds, Roller Blinds, Blinds Privasi, Blinds Kontrol Remote lan Sunscreens, lan Film Window Adhesive.

ROLASOLV ® Flame Retardant Sunshades kami yaiku JENA SATU ing donya Jenis Disetujoni kanggo digunakake ing kabeh jinis kapal laut, nalika kita SOLASOLV® shade sun segara anti-glare Tipe Disetujui kanggo nggunakake segara dening EMPAT badan disetujoni jinis utama.

Kanthi liwat pengalaman industri 40 taun lan puluhan ewu kapal dipasang, Solar Solve yaiku perusahaan sing bisa dipercaya kanggo menehi kualitas dhuwur bayangan sinar matahari lan tirai jendhela lan pendekatan tanpa wates kanggo layanan pelanggan.

Kanggo informasi luwih lengkap utawa kuotasi kanggo kita marine blinds, hubungi kami saiki!