Solusi SeeGoing
Kanggo Navigasi Aman®

Flame Retardant Sunshades & Marine Window Blinds For Boats, Ships, Rigs Oil, ATC Towers & Cranes

Nyedhiyakake Anti-Glare Window Shades lan Blackout Roller Blinds kanggo Kapal lan Kapal Pesisir

40 + taun pengalaman industri
159,000 Window Shades Supplied
16,500 Kapal Pesenan

SOLASOLV® lan ROLASOLV®

jendhela sing misuwur ing layar jendhela

Marine Sun Shades

Merek SOLASOLV yaiku siji-sijine tabung anti-sorotan sing transparan ing donya sing ana jinis Disetujui kanggo keperluan laut dening TIGA badan persetujuan jinis utama - Lloyds, DNV-GL lan ABS. SOLASOLV® minangka panandha aman nalika dipasang ing jendhela pandhu arah.

Flame Retardant Sunshades

RolasolV® merek Fabric Blackout Roller Shades yaiku Flame Retardant. ROLASOLV® Roller Shades iku JENENG SATU ing donya Jenis Disetujoni kanggo digunakake ing kabeh jenis kapal laut. ROLASOLV® mbandingake saben dina kanggo ngewangi kru, para tamu lan pemilik nduweni liyane sisa lan kasedhiya ing macem-macem warna kanggo cocog dekorasi interior.

A WIDE RANGE OF APPLICATIONS

kanggo lingkungan operasional sing luwih aman lan nyaman

angkatan laut
aviation
Tengah segoro
Onshore

Njaluk ing tutul

Informasi liyane • Kutip & Panjaluk Sampel

Solar Solve minangka salah sawijining pemasok terkemuka ing donya Flame Retardant Sunshades & Kelenteng Window Marine Kanggo Boats, Kapal, Oil Rigs, ATC Towers & Cranes. Angka lengkap kalebu Anti Glare Screens, Blackout Blinds, Roller Blinds, Blinds Privasi, Blinds Kontrol Remote lan Sunscreens, lan Film Window Adhesive.

ROLASOLV® Flame Retardant Sunshades kami yaiku JENA SATU ing donya Jenis Disetujoni kanggo digunakake ing kabeh jinis kapal laut, nalika SOLASOLV® shade sun segara anti-silau yaiku Type Approved for sea use dening TIGA badan persetujuan tipe utama.

Kanthi liwat pengalaman industri 40 taun lan puluhan ewu kapal dipasang, Solar Solve yaiku perusahaan sing bisa dipercaya kanggo menehi kualitas dhuwur bayangan sinar matahari lan tirai jendhela lan pendekatan tanpa wates kanggo layanan pelanggan.

Kanggo informasi luwih lengkap utawa kuotasi kanggo kita marine blinds, hubungi kami saiki!