SeeGoing решение
За побезбедна навигација®

Пламен retardant Сандаци и морска прозорец Ролетни за чамци, бродови, масло Rigs, ATC кули и кранови

Снабдување Анти-блескави прозорци Црна ролетни ролетни за бродови и префрлани садови

45 + години искуство во индустријата
181,940 Нијанси на прозорецот се испорачуваат
18,900 Опремени со пловила

SOLASOLV® ROLASOLV®

светски водечки бренд на прозорци за заштита од сонце

Морски сонце нијанси

Брендот SOLASOLV® е единствената транспарентна крема за сончање против сјајот на прозорците во светот што е одобрена за морска употреба од страна на ЧЕТИРИ тела одобрувачки тела - Лојдс, ДНВ, АБС и РИНА. Екраните со ролери SOLASOLV® се докажано безбедносно помагало кога се инсталираат на прозорците за навигација. Исто така познат како ролетни.

Пламен retardant Сандаци

Брендот ROLASOLV® на ролетните за ролетни ткаенини е пламен што го задржува пламенот. Нијанси на ролери ROLASOLV® се САМО БРЕНД во светот Тип Одобрен за употреба на сите видови морски пловни објекти. Нијанси ROLASOLV® го претвораат денот во ноќ, помагајќи им на екипажот, гостите и сопствениците да добијат вреден одмор и се достапни во палета на бои за да одговараат на вашиот внатрешен декор.

Широк спектар на апликации

за побезбедно, поудобно оперативно опкружување

Морнарица
Авијација
Префрлани
На брегот

Стапи во контакт

Повеќе информации • Цитат и примерок од барања

Solar Solve е еден од водечките добавувачи на светот Пламен retardant Сандаци & Морски прозорци За чамци, бродови, нафтени риги, кули за ATC и кранови. Нашиот целосен асортиман вклучува Анти Блесок-Екрани, Бележни Ролетни, Ролетни Ролетни, Приватност Ролетни, Далечински Контролирани Ролетни и Sunscreens и Лепливи Прозорец Филм.

Нашите ROLASOLV® пламен retardant sunshades се САМО БРЕНД во светот Тип Одобрени за употреба на сите видови на морски бродови, додека нашите SOLASOLV ® анти-glare морските сончеви нијанси се тип одобрени за морски употреба од страна на четири големи тела за одобрување на тип.

Со повеќе од 40 години искуство во индустријата и десетици илјади бродови опремени, Solar Solve се компанија со која може да му верувате да понуди највисок квалитет морските сончеви нијанси и ролетни за прозорци и незаменлив пристап кон услугата на купувачи.

За повеќе информации или цитати за нашите морски ролетни, Ве молиме контактирајте со нас сега!