SOLASOLV Pàgina de llengua catalana

SOLASOLV Pàgina de llengua catalana

Gràcies per visitar la nostra pàgina de traducció catalana. Podeu seleccionar l’idioma preferit per a l’ús de l’eina de traducció a la part superior d’aquesta pàgina. Simplement feu clic a “Seleccionar idioma” per veure una llista d’idiomes i seleccionar el que vulgueu utilitzar. Podreu navegar pel nostre lloc web en el vostre idioma seleccionat.

La nostra SOLASOLV ® producte és conegut per molts termes diferents, incloent la pantalla de rodets antienlluernador, protector solar, persianes enrotllables, contra les persianes enlluernament, cortines solars, tendals, pantalles marines, tendal de sol, pantalles solars, persianes enrotllables, persianes de vaixell, protector solar corró , així com persianes de vaixells en l’idioma anglès.

Si necessita un tipus de solució de control solar Aprovat per la seva embarcació i després parlar per resoldre solar! Hem estat fabricant persianes des de 1975. Tenim un historial provat de qualitat i fiabilitat. La nostra SOLASOLV® i ROLASOLV® persianes són la marca líder al món dels filtres solars finestres marines.

SOLASOLV® transparents protectors solars enlluernamentsón els únics filtres solars enlluernament transparents en el món que són tipus aprovat per a ús marí per tres grans cossos d’homologació – Lloyds, DNV-GL i ABS. Els nostres protectors solars transparents enlluernament són una ajuda provada seguretat quan s’instal·la a les finestres de navegació. Redueixen l’enlluernament i la calor causat pel sol per crear un entorn operatiu més segur, més còmode.

ROLASOLV® Tela fosques cortines enrotllablessón de combustió lenta. Ells són l’única marca al món Tipus Aprovat per al seu ús en tot tipus d’embarcacions marines. ROLASOLV® cortines de la finestra al seu torn el dia en nit ajudar a la tripulació, els clients i els propietaris obtenen valuosa resta. Disponible en una gamma de colors a joc amb la decoració d’interiors.

Mai hi ha hagut un millor moment per instal·lar SOLASOLV® pantalles del seu vaixell per assegurar una navegació més segura i comoditat de la tripulació.


SOLASOLV® transparents antienlluernador protectors solars

Hi ha arguments econòmics i ambientals significatius per reduir el consum d’energia, eliminar el malbaratament i augmentar l’eficiència energètica en la indústria marítima i el transport marítim. Els productes com ara SOLASOLV® pantalles anti rodets enlluernament pot ajudar a aconseguir això mitjançant la reducció de la demanda en els sistemes de refrigeració d’aire, ajudant a reduir les emissions nocives de CO2 per a un entorn més verd, més net.

En addicional als beneficis d’estalvi de costos i mediambientals, l’aspecte de la seguretat de les nostres pantalles anti enlluernament és també molt important. L’operació segura de vaixells marins és essencial per assegurar un lloc de treball lliure d’incidents.

SOLASOLV® pantalles reduir fins un 93% de brillantor i els reflexos del sol i són ideals per a les finestres al pont de navegació, timonera, sales de control, observació / sales d’operacions, i les finestres en les que és vital que els navegants i els operadors tenen una forma completament clara vista exterior. També són eficaços per rebutjar la resplendor que es reflecteix en el gel i la neu i el sol sota d’hivern.

En rebutjar fins al 87% de SOLASOLV la calor del sol pantalles creen un entorn de treball agradable i còmode en el pont.

Les regulacions internacionals i la certificació es troben ben coberts dins Solar gamma de productes de Solve. Les inspeccions freqüents i auditories de les oficines de classificació reconeguda i un sistema de qualitat intern eficaç garanteix la millor qualitat, fiable i productes eficaços. SOLASOLV® és l’única marca al món per ser homologats per DNV-GL, Lloyds, ABS i RINA. Tots els productes són fets a mida, immediatament retràctil, fàcil d’instal·lar i fàcil d’utilitzar.

SOLASOLV® transparents anti-reflexos protectors solars tenen una garantia de 7 anys.

Especificar el SOLASOLV® marca pel seu nom – no hi ha alternativa, per assegurar que la seva flota naval té la protecció solar més eficaç i fiable disponible per a noves construccions, re-ajustos, actualitzacions i conversions … .guaranteed de realitzar i no requereix manteniment.


ROLASOLV® cortines enrotllables Tela fosques

ROLASOLV® Tela fosques cortines enrotllables són de tipus aprovat per DNV-GL i regularment especificat per Floatels, plataformes petrolíferes, plataformes de gas, FPSO, vaixells de subministrament i altres vaixells en alta mar. Els nostres teixits d’alt rendiment tenen la certificació de propagació de flama BS5438 i compleixen amb les obligatoris de l’OMI (Organització Marítima Internacional) FTPC Part 7 A.563 (14) Resolució – el principal estàndard de la prova de foc per als tèxtils i pel·lícules.

ROLASOLV ® Tela fosques cortines enrotllables són adequats per a la majoria de les finestres que inclouen cabanes, allotjaments de la tripulació, teatres i altres àrees on es requereixen condicions d’opacitat. Ideal per als treballadors del torn de nit que necessiten per aconseguir el somni durant el dia.


SOLASOLV® Anti-Glare protectors solars transparents

Beneficis i característiques del producte

Millora de la visibilitat i la seguretat – una òptima protecció antienlluernador amb la reducció de fins al 93% per garantir una visibilitat clara i segura de navegació / operació.

Tipus Aprovat – l’única marca de ser aprovat per Lloyds, DNV-GL, ABS i RINA.

Els colors veritables són retinguts – llums d’identificació de colors i marcadors es poden identificar fàcilment i mai es distorsionen.

La fatiga visual reduïda – problemes amb la resplendor i la reflexió sobre les cartes electròniques s’eliminen de manera pantalles i dials són més fàcils de llegir.

Millor entorn de treball – crear un entorn de treball més còmode i reduir les necessitats d’aire condicionat. Fins al 87% de la calor del sol és rebutjada per ajudar a minimitzar la fatiga de la tripulació.

Protegeix les àrees exposades del cos – almenys el 97% dels nocius raigs UV del sol es filtra.

Per encàrrec – per a cada client exactes dimensions i especificacions. Adequat per a nous edificis o retro-cabre i la majoria de les formes, angles i mides de les finestres.

Fiable rendiment – historial provat per la seva excel·lent rendiment des de 1988.

Complir amb les regulacions marines – ISO 8468, H Avís 760, MSSN Nº 1419 1998.

Productes de qualitat garantida – tots els productes estan garantits. SOLASAFE® pantalles tenen una garantia de 7 anys.

Elecció dels colors d’ombra de cinema – gris i bronze no reflectora pel·lícules són ideals per a ús militar.

L’elecció dels colors d’alumini del perfil – més de 400 tons / colors.

Elecció de sistemes operatius – manual, elèctric, interruptor, controlats o de la bateria remot.

Fàcil d’usar, ràpid i fàcil d’instal·lar – una unitat completa amb instruccions completes.

Tots els accessoris es subministren. A l’instant retràctil – OMI complir amb 5.1.1.2.6. Pantalles per “extraïble”.

Perfil discret casset – net, lleuger i discret caixa d’entrada que incorpora un sistema de raspalls ‘neta netegi’. Recanvis lliures – amb cada ordre per a la seva tranquil·litat. Lliure de manteniment!


Tipus aprovat per Lloyds, ABS, DNV-GL i RINA

SOLASOLV® protectors solars són les úniques ulleres de sol al món per ser de tipus aprovat per Lloyd, ABS, DNV-GL i RINA per demostrar que compleixen amb els últims requisits reglamentaris.


 Per què escollir Solar Solve …

• 40 anys d’experiència, som el líder marca reconeguda
• Un Qualitat Assegurada empresa fiable
productes • tipus aprovat per marina i ús en alta mar
• També és ideal per a torres d’ATC, sales de control i grues
• 24 hores servei d’enviament ràpid disponible
• Més de 165,000 cortines i persianes en ús a tot el món
• Obtenir una resposta dins de les 24 hores
• Tots els productes provats vigorosament durant fiabilitat
• Continu programa de millora del producte
• Fet amb les pel·lícules de la més alta qualitat, teixits i components
• Excel·lents pre-venda i servei postvenda
• gran experiència i personal capacitat

 

Altres aplicacions …

SOLASOLV® antienlluernador, repel·lent de calor persianes transparent sol corró, pantalles de sol i ROLASOLV® persianes opaques també són ideals per a un altre ús comercial i industrial on els professionals s’han d’enfrontar a la llum del sol encegador dures durant el seu dia de treball o on es requereixen condicions totals opaques. Aquests són només alguns dels molts altres usos: –