SOLASOLV Hrvatski jezik

SOLASOLV Hrvatski jezik

Hvala što ste posjetili našu hrvatsku stranicu prijevoda. Možete odabrati željeni jezik pomoću alata za prevođenje na vrhu ove stranice. Jednostavno kliknite “odaberite jezik” da biste vidjeli popis jezika i odaberite onu koju želite koristiti. Moći ćete pregledavati našu web stranicu na odabranom jeziku.

Naš SOLASOLV® proizvoda je poznat po mnogim različitim uvjetima, rolete za brodove, navigacijskih prozor, protublještećih UV zaštitnih rolo sunčanih sjenila za prozore komandnog mosta I kormilarnice, visoko kvalitetna brodska sjenila odobrena, Sjenčanje za brodske prozore, uključujući anti-glare valjka zaslon, krema za sunčanje, rolete, anti glare žaluzinama, solarne nijanse, tendi, morskih ekranima, tenda, solarne ekrana, valjak nijanse, brodskih rolete, roller za sunčanje , kao i rolete brodom na engleskom jeziku.

Ako vam je potrebna odobreni solarne kontrole rješenje za vaše brodskog onda razgovarati Solarna riješiti! Mi smo bili proizvodnju prozor nijanse od 1975. Mi smo dokazano track record za kvalitetu i pouzdanost. Naš SOLASOLV® i ROLASOLV® prozor nijanse su vodeća svjetska marka morskih prozora kreme za sunčanje.

SOLASOLV® Prozirni zaštitnik protiv odsjaja Sunce je jedini prozirni anti-glare krema za sunčanje u svijetu tipa odobren za pomorsku uporabu od strane ČETIRI glavnih tijela za odobrenje tipa – Lloyds, DNV-GL, ABS i RINA. Naš transparent protiv zasljepljivanja kreme za sunčanje su dokazani sigurnosni pomoć kada je instaliran na navigaciju prozora. Oni smanjuju odsjaj i topline uzrokovane suncem na stvaranju sigurnije, udobnije operativno okruženje.

ROLASOLV® tkanina Daljinsko Roller Nijansesu vatrostalno. Oni su jedini brand u svijetu odobreni za uporabu na svim vrstama morskih plovila. ROLASOLV® za prozore pretvoriti dan u noć, pomažući posade, gosti i vlasnici dobili vrijedne ostalo. Dostupan u različitim bojama kako bi se uklopili u interijer.

Tu nikad nije bilo bolje vrijeme za instalaciju SOLASOLV® Zasloni na vašem plovilu kako bi se osiguralo sigurnije plovidbe i udobnost posade.


SOLASOLV® Prozirni anti-glare Kreme za sunčanje

Postoje značajne ekonomske i ekološke argumenti za smanjenje potrošnje energije, eliminirati rasipanje i povećava energetska učinkovitost u morskom i brodarstva. Proizvodi kao što su SOLASOLV® anti glare valjak ekrani mogu pomoći postići smanjenjem potražnje na zračnog hlađenja sustava, pomažući smanjiti štetne emisije CO2 za zeleniji, čišći okoliš.

U dodatak prednosti uštede okoliša i troškova, sigurnost aspekt našeg Anti glare zaslon je također izuzetno važna. Siguran rad plovilima je neophodno kako bi se osiguralo incident bez radnog mjesta.

SOLASOLV® ekrani smanjiti do 93% od odraza i refleksija od sunca i idealni su za prozore navigacijskog mosta, kormilarnici, kontrola sobe, promatranja / uporaba soba, a svi prozori u kojima je bitno da moreplovci i operatori imaju potpuno jasan izvan pogled. Oni su također učinkoviti u odbijanju odraza koji reflektira led i snijeg i niske zimsko sunce.

Odbacivanjem do 87% sunčeve topline SOLASOLV® ekrani stvaraju ugodnu i udobnu radnu okolinu na mostu.

Međunarodni propisi i certifikat je dobro pokrivena unutar riješiti a raspon Solar proizvoda. Česti pregledi i revizije od priznatog klasifikacijskog zavoda i učinkovitog internog sustava kvalitete osigurava vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i učinkovite proizvode. SOLASOLV® je jedini brend u svijetu biti odobreni od strane DNV-GL, Lloyds, ABS i RINA. Svi proizvodi su izrađeni, odmah uvući, jednostavan za instalaciju i jednostavan za korištenje.

SOLASOLV® Prozirni anti-glare Kreme za sunčanje imaju garanciju 7 godina.

Navedite SOLASOLV® brand po nazivu – nema alternativu, kako bi se osiguralo vaš pomorska flota imaju najučinkovitiji i pouzdanu zaštitu od sunca na raspolaganju za nove gradi, ponovno uklapa, nadogradnje i pretvorbi … .guaranteed izvesti i bez održavanja.


ROLASOLV® tkanina Aparat rolete

ROLASOLV® tkanina Daljinsko Rolete su odobreni od strane DNV-GL i redovito naveden za Floatels, platformama nafta, plin platformi, FPSO-a, opskrba brodova i drugih offshore brodova. Naši visokih performansi tkanine imaju BS5438 širenja plamena certifikat te u skladu s obvezno IMO (International Maritime Organization) FTPC Dio 7 A.563 (14) Rezolucija – glavni standarda za testiranje požara za tekstil i filmova.

ROLASOLV® tkanina Daljinsko Rolete su prikladne za većinu prozora, uključujući broja kabina, posadu, kazalištima i drugim područjima u kojima su potrebne zamračenje uvjeti. Idealno za radnike u noćnoj službi koji trebaju doći spavati tijekom dana.


SOLASOLV® Anti-glare Prozirni Kreme za sunčanje

Prednosti i značajke proizvoda

Bolja preglednost i sigurnost – optimalna zaštita odsjaj sa smanjenjem do 93% kako bi se osigurala jasnu vidljivost i sigurniju navigaciju / rad.

Vrsta Odobreni – jedina marka biti odobren od strane Lloyds, DNV-GL, ABS i RINA.

Prave boje su zadržani – boje za identifikaciju svjetla i markeri mogu se lako identificirati i nikad iskrivljena.

Smanjena naprezanje očiju – problemi s odraza i odraz na elektronskim kartama eliminiraju tako prikazuje i brojčanici su lakše za čitanje.

Poboljšana radna okolina – stvoriti ugodniji radno okruženje i smanjiti potrebu za klima-uređaj. Do 87% sunčeve topline se odbacuje kako bi se smanjio zamor posade.

Štiti izložene dijelove tijela – najmanje 97% od štetnog UV svjetla od sunca se filtrira.

Po mjeri – za svaki kupci dimenzijama i specifikacijama. Pogodno za nove zgrade ili retro pokretanje i većina oblika, kutova i veličina prozora.

Pouzdan rad – dokazano track record za izvrsne performanse od 1988.

U skladu s morskim propisima – ISO 8468, M Obavijest 760, MSSN broj 1419 1998.

Kvalitetne proizvode – svi proizvodi su zajamčena. SOLASAFE® ekrani imaju garanciju 7 godina.

Izbor hladu filma boje – siva i brončana ne odražavaju filmovi su idealni za vojnu uporabu.

Izbor aluminijskih profila boja – 400 + boja / boja.

Izbor operativnih sustava – ručni, električni, prekidač na daljinsko upravljanje ili baterije.

Jednostavan za korištenje, brz i jednostavan za instalaciju – jedna kompletna jedinica s potpunim uputama.

Svi elementi su opskrbljeni. Odmah na uvlačenje – u skladu s IMO 5.1.1.2.6. za „udaljiti ekrane”.

Diskretno kazeta Profil – uredan, lagan i nenametljiv headbox sjedinjavanje „obrišite” četka sustav. Besplatno rezervni dijelovi – sa svakim bi mirni. Održavanje besplatno!


Odobreni od strane Lloyds, ABS, DNV-GL i RINA

SOLASOLV® kreme za sunčanje su samo suncobrani na svijetu biti odobreni od strane Lloyd, ABS, DNV-GL i RINA dokazati da ispunjavaju najnovije regulatorne zahtjeve.


 Zašto odabrati Solarna riješiti …

• 40 godina iskustva, mi smo priznati lider marke
• kvalitetan osiguran pouzdana tvrtka
• homologiranim tipom proizvoda za morski i offshore korištenja
• Također je idealan za ATC kulama, kontrola sobama i dizalice
• 24-satni brzi dispečerskom usluga dostupna
• Preko 165,000 nijansama i sjenila u upotrebi diljem svijeta
• dobiti odgovor u roku od 24 sata
• Svi proizvodi snažno testira za pouzdanost
• kontinuirano poboljšanje proizvoda programa
• Izrađeni s najkvalitetnijim filmovima, tkanine i dijelovi
• Izvrsna pretprodaji i nakon prodaje usluga
• iskusnih i edukovan osoblje

 

Ostali programi …

SOLASOLV® Anti-glare, toplina odbacujući transparentan valjak sunce sjenila, sunce ekrane i ROLASOLV® Daljinsko rolete su također idealno za druge komercijalne i industrijske svrhe, gdje stručnjaci moraju suočiti oštre zasljepljujuću sunčevu svjetlost tijekom radnog dana ili kada su potrebni ukupni uvjeti zamračenje. Ovdje su samo neke od mnogih drugih koristi: –