SOLASOLV Dansk Sprogside

SOLASOLV Dansk Sprogside

Tak fordi du besøger vores danske oversættelsesside. Du kan vælge dit foretrukne sprog ved hjælp af oversættelsesværktøjet øverst på denne side. Du skal blot klikke på “Vælg sprog” for at se en liste over sprog og vælge den, du vil bruge. Du vil kunne gennemse vores hjemmeside på dit valgte sprog.

Vores SOLASOLV® produkt er kendt af mange forskellige udtryk, solafskærmning, rulleskodder til skibe, navigationsvinduer, herunder anti-refleks rulle skærmen, solcreme, rullegardiner, Anti Glare persienner, sol nuancer, parasoller, marine skærme, solsejl, sol skærme, rulle nuancer, skib persienner, rulle sol skærm samt båd blinds i det engelske sprog.

Hvis du har brug for en type godkendt solafskærmende løsning til din marinefartøj så tal med Solar Løs! Vi har fremstillet vindue nuancer siden 1975. Vi har en dokumenteret track record for kvalitet og pålidelighed. Vores SOLASOLV® og ROLASOLV® vindue nuancer er verdens førende mærke af marine vindue solcremer.

SOLASOLV Transparent Anti-Glare Protector Sun er den eneste transparente solbeskyttende solbeskyttelse i verden af ​​Type Godkendt til marin brug af de fire store typegodkendelsesorganer – Lloyds, DNV-GL, ABS og RINA. Vores gennemsigtige refleksfri solcremer er en gennemprøvet sikkerhed støtte, når installeret på navigation vinduer. De reducerer blænding og varme fra solen til at skabe en mere sikker, mere komfortabel driftsmiljø.

ROLASOLV® Fabric Blackout Roller Shadeser Brandhæmmende. De er det eneste mærke i verden godkendt til brug på alle typer af marine fartøjer. ROLASOLV®vindue nuancer vende dag til nat hjælpende besætning, gæster og ejere får værdifuld hvile. Fås i en række farver, der matcher din indretning.

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at installere SOLASOLV® skærme på dit fartøj for at sikre en mere sikker navigation og besætning komfort.


SOLASOLV® Transparent Refleksfri Solcreme

Der er betydelige økonomiske og miljømæssige argumenter for at reducere strømforbruget, eliminere spild og øge energieffektiviteten inden for marine- og skibsindustrien. Produkter såsom SOLASOLV® anti blænding rullelejer skærme kan bidrage til at nå dette ved at reducere efterspørgslen på luft kølesystemer, hjælpe til at sænke skadelige CO2 -udledning for en grønnere, renere miljø.

I tillæg til de miljømæssige og omkostningsbesparende fordele, de sikkerhedsmæssige aspekter ved vores anti glare skærme er også ekstremt vigtigt. Sikker drift af marinefartøjer er afgørende for at sikre en hændelse-fri arbejdsplads.

SOLASOLV® skærme reducere op til 93% af blænding og refleksion fra solen og er ideelle til vinduer på kommandobroen, styrehus, kontrolrum, observation / operationsstuer, og eventuelle vinduer, hvor det er afgørende, at navigatører og operatører har en helt klar outside view. De er også effektive til at afvise blænding, der afspejler off is og sne og lav vinter solen.

Ved at afvise op til 87% af solens varme SOLASOLV® skærme skabe en behagelig og behageligt arbejdsmiljø på broen.

Internationale regler og certificering er godt dækket inden Solar Løs sortiment produkt. Hyppige inspektioner og audit fra anerkendte klassificering bureauer og et effektivt internt kvalitetsstyringssystem sikrer top kvalitet, pålidelig og effektive produkter. SOLASOLV® er det eneste mærke i verden for at være typegodkendt af DNV-GL, Lloyds, ABS og RINA. Alle produkter er specialfremstillede, øjeblikkeligt kan trækkes tilbage, let at installere og enkel at bruge.

SOLASOLV® Transparent Refleksfri Solcreme har en 7 års garanti.

Angiv SOLASOLV® brand ved navn – noget alternativ, for at sikre din flåde har den mest effektive og pålidelige solbeskyttelse til rådighed for nye bygger, re-fits, opgraderinger og ombygninger … .guaranteed at udføre og vedligeholdelsesfri.


ROLASOLV® Fabric Blackout rullegardiner

ROLASOLV® Fabric Blackout rullegardiner er typegodkendt af DNV-GL og regelmæssigt angivet for Floatels, boreplatforme, Gas platforme, FPSO s, Supply skibe og andre offshore fartøjer. Vores højtydende stoffer har BS5438 flammespredning certificering og overholde den obligatoriske IMO (International Maritime Organisation) FTPC Del 7 A.563 (14) Opløsning – det vigtigste brand test standard for tekstiler og film.

ROLASOLV® Fabric Blackout rullegardiner passer til de fleste vinduer, herunder gæst hytter, mandskabsrummene, teatre og andre områder, hvor der kræves blackout betingelser. Ideel til nat skifteholdsarbejdere, der har brug for at få søvn i dagtimerne.


SOLASOLV® Anti-Glare Transparent Solcreme

Fordele og funktioner i produktet

Forbedret synlighed og sikkerhed – optimal blænding beskyttelse med reduktion på op til 93% for at sikre en klar synlighed og sikrere navigation / drift.

Type Godkendt – det eneste mærke, der skal godkendes af Lloyds, DNV-GL, ABS og RINA.

Ægte farver bevares – farvede identifikation lys og markører kan let identificeres og er aldrig forvrænget.

Reduceret belastning af øjnene – problemer med blænding og refleksion på elektroniske søkort er elimineret, så displays og ringer er lettere at læse.

Forbedret arbejdsmiljø – at skabe et mere behageligt arbejdsmiljø og reducere klimaanlæg krav. Op til 87% af solens varme afvises at hjælpe med at minimere besætningen træthed.

Beskytter udsatte områder af kroppen – mindst 97% af skadelige UV-lys fra solen filtreres.

Skræddersyet – til hver kunder nøjagtige dimensioner og specifikationer. Egnet til nye bygninger eller retro-fits og de fleste former, vinkler og størrelser af vinduer.

Pålidelig ydeevne – dokumenteret track record for fremragende præstation siden 1988.

Overhold marine regler – ISO 8468, M Notice 760, MSSN No. 1419 1998.

Kvalitetssikres produkter – alle produkter er garanteret. SOLASAFE® skærme har en 7 års garanti.

Choice skygge film farver – grå og bronze ikke-reflekterende film er ideel til militær brug.

Valg af aluminium profil farver – 400 + nuancer / farver.

Valg af operativsystemer – manuel, elektrisk, switch, fjernstyrede eller batteri.

Enkel at bruge, hurtig og nem at installere – en komplet enhed med omfattende instruktioner.

Alle fittings leveres. Straks optrækkelige – opfylder IMO 5.1.1.2.6. efter ”Flytbare skærme”.

Diskret kassetteprofil – neat, let og diskret hovedkasse med en ‘tørre’ børste system. Gratis reservedele – med hver ordre for fred i sindet. Vedligeholdelsesfri!


Typegodkendt af Lloyds, ABS, DNV-GL og RINA

SOLASOLV® solcremer er de eneste solgardiner i verden til at blive typegodkendt af Lloyds, ABS, DNV-GL og RINA at bevise, at de opfylder de nyeste myndighedskrav.


 Hvorfor vælge Solar Løs …

• 40 års erfaring, vi er den anerkendte førende mærke
• En kvalitetssikret pålidelig virksomhed
• Typegodkendt produkter til marine og offshore brug
• Også ideel til ATC tårne, kontrolrum og kraner
• 24 timers Hurtig Dispatch service til rådighed
• Over 172,700 nuancer og persienner i brug rundt om i verden
• Få et svar inden for 24 timer
• Alle produkter kraftigt testet for pålidelighed
• Løbende Product Improvement Program
• Fremstillet med den højeste kvalitet film, tekstiler og komponenter
• Fremragende pre-sales og eftersalgsservice
• Meget erfarne og dygtige medarbejdere

Andre applikationer …

SOLASOLV® Anti-glare, varmeafgivende gennemsigtig rulle markiser, solafskærmning og ROLASOLV® Blackout rullegardiner er også ideelle til anden erhvervsmæssig og industriel brug, hvor fagfolk skal vende barske blændende sollys i løbet af deres arbejdsdag, eller hvor den samlede blackout betingelser er påkrævet. Her er blot nogle få af de mange andre anvendelser: –