SOLASOLV Nederlandse Taalpagina

SOLASOLV Nederlandse Taalpagina

Bedankt voor uw bezoek aan onze Nederlandse vertaling pagina. U kunt de taal kiezen die u wilt gebruiken met behulp van het vertaalgereedschap bovenaan deze pagina. Klik gewoon op “selecteer taal” om een lijst met talen te zien en te selecteren die u wilt gebruiken. U kunt onze website in uw gekozen taal doorbladeren.

Onze SOLASOLV® product is bekend onder vele verschillende termen waaronder anti-glare rolscherm zonnebrandcrème, antiverblindingsscherm voor schepen, verblindingsscherm schip, zonneschermen voor schepen, scherm schip, antiverblinddingsscherm schip, scheepsramen, folie, zonneschermen voor scheepsramen, Oprolbare, zonfolie/zonnefolie, Transparante rolgordijnen, Anti schittering folie, Warmte werende folie, Zonnegordijen, Zonneblinden, rolluiken, anti glare jaloezieën, zonne-tinten, parasols, marine-schermen, zonnescherm, screens, rolgordijnen, schip gordijnen, rolgordijnen, zonwering , evenals boot blinds in het Engels.

Als u een Type Approved zonwerende oplossing voor uw marine schip moet dan praten met Solar op te lossen! We hebben de productie rolgordijnen sinds 1975. We hebben een bewezen track record voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze SOLASOLV® en ROLASOLV® rolgordijnen zijn ‘s werelds toonaangevende merk van mariene venster zonnebrandmiddelen.

SOLASOLV® Transparent Anti-Glare Sunscreens zijn de enige transparante zonnebrandproducten ter bescherming tegen verblinding die wereldwijd zijn goedgekeurd voor gebruik op zee door vier belangrijke typegoedkeuringsinstanties: Lloyds, DNV-GL, ABS en RINA. Onze transparant anti-glare zonnefilters zijn een bewezen veiligheid hulp bij installatie op vaarvensters. Ze verminderen schittering en warmte veroorzaakt door de zon om een veiliger, comfortabeler operationele omgeving te creëren.

ROLASOLV® Fabric verduisterende rolgordijnenzijn vlamvertragend. Ze zijn het enige merk in de wereld goedgekeurd voor gebruik op alle soorten zeeschepen. ROLASOLV® rolgordijnen zetten dag in nacht te helpen bemanning, de gasten en de eigenaren krijgen waardevolle rust. Verkrijgbaar in een waaier van kleuren om uw interieur passen.

Er is nooit een betere tijd geweest om SOLASOLV installeren geweest ® schermen op uw vaartuig naar veiliger navigatie en de bemanning comfort te garanderen.


SOLASOLV® Transparant Anti-Glare Sunscreens

Er zijn aanzienlijke economische en ecologische argumenten om het energieverbruik te verminderen, te elimineren van verspilling en het verhogen van energie-efficiëntie in de zee- en scheepvaart. Producten zoals SOLASOLV® anti glare rolschermen kan helpen dit te bereiken door het verminderen van de vraag in de lucht koelsystemen, helpen om de schadelijke CO2-uitstoot te verlagen voor een groener, schoner milieu.

In aanvulling op de milieu- en kostenbesparende voordelen, de veiligheid van onze Anti Glare screens is ook uiterst belangrijk. Veilige werking van zeeschepen is essentieel om een ​​incident werkplek te garanderen.

SOLASOLV® schermen te verminderen tot 93% van de schittering en reflectie van de zon en zijn ideaal voor vensters op de brug, stuurhuis, controlekamers, observatie / operatiekamers, en alle ramen waar is het essentieel dat navigators en exploitanten hebben een volledig helder uitzicht. Ze zijn ook effectief tot het afwijzen schittering die weerkaatst op ijs en sneeuw en lage winterzon.

Door de afwijzing van tot 87% van de warmte SOLASOLV® de zon schermen zorgen voor een aangename en comfortabele werkomgeving op de brug.

Internationale regelgeving en certificering is goed gedekt binnen Solar Los’s assortiment. Frequente controles en audits van erkende classificatiebureaus en een doeltreffend intern kwaliteitssysteem verzekert topkwaliteit, betrouwbare en effectieve producten. SOLASOLV® is het enige merk in de wereld goed te keuren door DNV-GL, Lloyds, ABS en RINA. Alle producten worden op maat gemaakt, direct intrekbare, eenvoudig te installeren en eenvoudig te gebruiken.

SOLASOLV® Transparant Anti-Glare Sunscreens hebben een 7 jaar garantie.

Geef de SOLASOLV® merk op naam – geen alternatief is, om ervoor te zorgen uw marinevloot hebben de meest effectieve en betrouwbare bescherming tegen de zon beschikbaar voor nieuwbouw, re-fits, upgrades en conversies … .guaranteed uit te voeren en onderhoudsvrij.


ROLASOLV® Fabric Verduisterende Rolgordijnen

ROLASOLV® Fabric verduisterende rolgordijnen zijn Type Goedgekeurd door DNV-GL en regelmatig gespecificeerd voor Floatels, Boorplatforms, Gas platforms, FPSO’s, Supply schepen en andere offshore schepen. Onze hoogwaardige stoffen hebben BS5438 vlamspreiding certificering en voldoen aan de verplichte IMO (International Maritime Organization) FTPC Deel 7 A.563 (14) Resolutie – de belangrijkste brand testnorm voor textiel en Films.

ROLASOLV® Fabric verduisterende rolgordijnen zijn geschikt voor de meeste ramen, waaronder gast hutten, bemanning, theaters en andere gebieden waar blackout voorwaarden worden voldaan. Ideaal voor nachtdienst werknemers die behoefte hebben om te slapen overdag.


SOLASOLV® Anti-Glare Transparent Sunscreens

Voordelen en kenmerken van de PRODUCT

Verbeterde zichtbaarheid en veiligheid – een optimale bescherming tegen verblinding met maximaal 93% reductie tot helder zicht en veiliger navigatie / werking te garanderen.

Type goedgekeurd – het enige merk te worden goedgekeurd door Lloyds, DNV-GL, ABS en RINA.

Ware kleuren behouden blijven – gekleurde identificatie verlichting en markers kunnen eenvoudig worden geïdentificeerd en worden nooit vervormd.

Verminderde vermoeidheid van de ogen – problemen met de schittering en reflectie op elektronische kaarten worden geëlimineerd dus displays en wijzerplaten zijn gemakkelijker te lezen.

Verbeterde werkomgeving – een meer comfortabele werkomgeving en vermindering van airconditioning eisen. Tot 87% van de warmte van de zon wordt afgewezen, moet helpen bij het minimaliseren crew vermoeidheid.

Beschermt de blootgestelde delen van het lichaam – ten minste 97% van de schadelijke UV-licht van de zon wordt gefilterd.

Op maat gemaakt – aan elke klant exacte afmetingen en specificaties. Geschikt voor nieuwbouw of retro-fits en de meeste vormen, hoeken en maten van ramen.

Betrouwbare prestaties – bewezen track record voor uitstekende prestaties sinds 1988.

Voldoen aan marine regelgeving – ISO 8468, M Bericht 760, MSSN nummer 1419 1998.

Quality Assured producten – Alle producten zijn gegarandeerd. SOLASAFE® schermen hebben een 7 jaar garantie.

Keuze schaduw film kleuren – grijs en brons niet-reflecterende films zijn ideaal voor militair gebruik.

Keuze uit aluminium profiel kleuren – 400 + schakeringen / kleuren.

Keuze van besturingssystemen – manueel, elektrisch, switch, op afstand bedienbare of de batterij.

Eenvoudig te gebruiken, snel en eenvoudig te installeren – een complete unit met uitgebreide instructies.

Alle armaturen worden geleverd. Direct intrekbare – voldoen aan de IMO 5.1.1.2.6. voor “Verwisselbare Screens”.

Discreet cassette profiel – netjes, lichtgewicht en onopvallend hoofdkast voorzien van een ‘schoon te vegen’ borstel systeem. Gratis onderdelen – bij elke bestelling voor uw gemoedsrust. Onderhoudsvrij!


Type Goedgekeurd door Lloyds, ABS en DNV-GL

SOLASOLV® zonnefilters zijn de enige zonneschermen in de wereld te worden Type Goedgekeurd door Lloyd’s, ABS, DNV-GL en RINA te bewijzen dat ze voldoen aan de nieuwste wettelijke eisen.


 Waarom kiezen voor zonne-Solve …

• 40 jaar ervaring, wij zijn de erkende marktleider
• Een Quality Assured betrouwbaar bedrijf
• Type goedgekeurde producten voor de scheepvaart en offshore gebruik
• Ook ideaal voor ATC torens, control rooms en kranen
• 24 uurs Fast Dispatch-service beschikbaar
• Meer dan 165,000 tinten en jaloezieën in gebruik over de hele wereld
• krijg je een antwoord binnen 24 uur
• Alle producten uitgebreid getest op betrouwbaarheid
• Continu programma voor productverbetering
• Gemaakt met de hoogste kwaliteit films, stoffen en onderdelen
• Uitstekende pre-sales en after sales service
• Zeer ervaren en bekwaam personeel

 

Andere applicaties…

SOLASOLV® Anti-glare, warmte-uitstotende transparant roller zonwering, zonneschermen en ROLASOLV® verduisterende rolgordijnen zijn ook ideaal voor andere commercieel en industrieel gebruik, waar professionals harde verblindend zonlicht onder ogen moeten zien tijdens hun werkdag of wanneer de totale blackout voorwaarden worden voldaan. Hier zijn slechts enkele van de vele andere toepassingen: –