SOLASOLV Suomenkielinen sivu

SOLASOLV Suomenkielinen sivu

Kiitos, että vierailit Suomen käännössivulla. Voit valita haluamasi kielen käyttämällä käännösohjelmaa tämän sivun yläosassa. Napsauta “Choose Language”, niin näet luettelon kielistä ja valitse ne, jotka haluat käyttää. Voit selata sivustoamme valitsemallasi kielellä.

Meidän SOLASOLV® tuote tunnetaan monilla eri termejä kuten heijastamaton rullaseulaa, aurinkosuoja laiva, pimennysverhot laivoihin, häikäisysuoja laiva ikkuna, häikäisysuojus / verho, aurinkosuojaverho, rullaverho, navigointiikkunoita, aurinkovoidetta, rullaverhot, häikäisysuojattu sälekaihtimet, aurinko sävyjä, aurinkosuojat, meri- näytöt, aurinkokuomu, aurinko näytöt, rulla sävyjä, laiva kaihtimet, rulla aurinkovoiteet sekä vene kaihtimet Englanti kielellä.

Jos tarvitset tyyppihyväksytyistä auringonsuojalasit ratkaisu merialuksen sitten puhua Solar Solve! Olemme valmistaneet ikkunapeitteet vuodesta 1975. Meillä on todistettavasti laatua ja luotettavuutta. Meidän SOLASOLV® ja ROLASOLV® ikkunapeitteet ovat maailman johtava tuotemerkki meren ikkunan aurinkovoiteet.

SOLASOLV® Transparent Anti-glare Aurinkosuojatuotteet on ainoa läpinäkyvä anti-glare-aurinkosuojatuote maailmassa, joka on hyväksytty merenkäyttöä varten neljän perustyypin kehon hyväksynnällä – Lloyds, DNV-GL, ABS ja RINA. Meidän läpinäkyvä heijastamaton aurinkovoiteet ovat osoittautuneet turvallisuutta apuväline asennettu navigointi ikkunoita. Ne vähentävät häikäisyä ja lämpöä auringon aiheuttamaa luomaan turvallisempaa, mukavampaa toimintaympäristö.

ROLASOLV® Kangas Blackout Roller sävytovat palonestoaineita. Ne ovat ainoa merkki maailmassa hyväksytään käytettäväksi kaikissa tyyppisiin aluksiin. ROLASOLV® ikkuna sävyjä kääntyä päivä yöhön auttamaan miehistön asiakkaat ja omistajat saavat arvokasta lepoa. Saatavana eri värejä sisustuksen.

Ei ole koskaan ollut parempaa aikaa asentaa SOLASOLV® näytöt aluksesta varmistaa turvallisemman navigoinnin ja miehistön mukavuutta.


SOLASOLV® Läpinäkyvät heijastamaton Aurinkovoiteet

On merkittäviä taloudellisia ja ympäristöön argumentteja vähentää virrankulutusta, poistaa tuhlausta ja energiatehokkuutta parannetaan meri- ja merenkulkualan. Tuotteita, kuten SOLASOLV® häikäisysuojattu rulla näytöt voivat auttaa saavuttamaan tämän vähentämällä kysyntää ilman jäähdytysjärjestelmät, auttaa alentamaan haitallisia CO2-päästöt vihreämpää, puhtaampaa ympäristöä.

Sen lisäksi, että ympäristö- ja kustannussäästöt hyödyt, turvallisuusnäkökohdista meidän heijastusta vaimentava näytöt on myös erittäin tärkeää. Turvallisen käytön merialusten on tärkeää varmistaa vaaratilannetta työyhteisö.

SOLASOLV® näytöt vähentää jopa 93% häikäisyä ja heijastuksia auringosta ja ovat ihanteellisia ikkunat komentosillalla, ohjaushytin, valvomot, havainto / toimintatilat, ja kaikki ikkunat, joissa on tärkeää, että navigaattorit ja operaattoreilla on täysin selvä ulkoapäin. Ne ovat myös tehokkaita hylättiin häikäisyä, joka kuvastaa pois jään ja lumen ja matala auringon.

Hylkäämällä jopa 87% auringon lämpöä SOLASOLV® näytöt luovat miellyttävän ja mukavan työympäristön sillalla.

Kansainvälisten määräysten ja sertifiointi on hyvin katetaan Solar Solve tuotevalikoimaa. Usein tarkastuksia ja auditointeja tunnustettujen luokitksesta virastoissa ja tehokas sisäinen laatujärjestelmä takaa huippulaatua, luotettavia ja tehokkaita tuotteita. SOLASOLV® on ainoa brändi maailmassa Tyyppihyväksyttävään DNV-GL, Lloyds, ABS ja RINA. Kaikki tuotteet ovat mittatilaustyönä, heti vedettävä, helppo asentaa ja helppo käyttää.

SOLASOLV® Läpinäkyvät heijastamaton Aurinkovoiteet on 7 vuoden takuu.

Määritä SOLASOLV® tuotemerkin nimi – mitään vaihtoehtoa, varmistaa merivoimien laivasto on tehokkain ja luotettava aurinkosuoja käytettävissä uudis- uudelleen sopii, ja konversiotilauksia … .guaranteed suorittamaan ja huoltovapaa.


ROLASOLV® Kangas Blackout rullaverhot

ROLASOLV® Kangas Blackout rullaverhot tyyppihyväksyttyjä DNV-GL ja säännöllisesti määritelty Floatels, öljynporauslautat, kaasu alustoja, FPSO n, laivojen ja muiden offshore. Suorituskykyistä kankaissa on BS5438 liekkien leviämisen sertifioinnin ja noudattavat IMO: n velvoittavien (International Maritime Organization) FTPC Part 7 A.563 (14) Resoluutio – pääpalovalvonta testausstandardi Tekstiilit ja Films.

ROLASOLV® Kangas Blackout rullaverhot sopivat useimpiin ikkunoita kuten asiakkaiden mökit, miehistön tiloista, teatterit ja muut alueet, joissa sähkökatkos olosuhteita. Ihanteellinen yövuoron työntekijät, jotka täytyy saada unta päivällä.


SOLASOLV® heijastamaton Läpinäkyvä Aurinkovoiteet

Edut ja tuotteen ominaisuudet

Parempi näkyvyys ja turvallisuus – optimaalinen häikäisyn suojaus, jopa 93%: n vähennys varmistaa hyvän näkyvyyden ja turvallisempaa navigointia / toimintaa.

TYYPPIHYVÄKSYTTY – ainoa merkki on hyväksyttävä Lloyds, DNV-GL, ABS ja RINA.

Väriä säilyvät – värillisiä tunnistusvalot ja merkit voidaan helposti tunnistaa ja ei koskaan vääristynyt.

Vähentynyt silmien rasitusta – ongelmia häikäisyä ja heijastumia elektronisia karttoja eliminoidaan niin näytöt ja mittarit on helpompi lukea.

Parantunut työympäristö – luomaan mukavan työympäristön ja vähentämään ilmastointitarvetta. Jopa 87% auringon lämpöä hylätään auttaa minimoimaan väsymystä.

Suojaa altistuneet kehon alueilla – vähintään 97% haitallisen UV Auringonvalo suodatetaan.

Mittatilaustyönä – kullekin asiakkaille tarkkoihin mittoihin ja tekniset tiedot. Soveltuu uusien rakennusten tai retro-sovitukset ja useimmat muodot, kulmat ja kokoisia ikkunoita.

Luotettava suorituskyky – selvät näytöt erinomaista suorituskykyä vuodesta 1988.

Noudattavat meren määräykset – ISO 8468, M Huomaa, 760, MSSN nro 1419 1998.

Laatuvarmistetut tuotteet – kaikki tuotteet on taattu. SOLASAFE® näytöissä on 7 vuoden takuu.

Valinta varjossa elokuva värejä – harmaa ja pronssi heijastamaton elokuvat ovat ihanteellisia sotilaskäyttöön.

Valinta alumiini värejä – 400+ sävyt / värit.

Valikoima käyttöjärjestelmiä – käsikirja, sähkö-, kytkin, kauko-ohjattu tai akkua.

Helppokäyttöinen, nopea ja helppo asentaa – yksikökseen kattavalla ohjeistuksella.

Kaikki varusteet ovat mukana. Hetkessä sisäänvedettävä – IMO: 5.1.1.2.6. for ”Irrotettava näytöt”.

Huomaamaton kasetti profiili – siisti, kevyt ja huomaamaton perälaatikko, johon kuuluu ‘pyyhkii’ harjalla järjestelmä. Vapaa varaosat – jokaisen tilauksen mielenrauhan. Huoltovapaa!


Tyyppihyväksymiä Lloyds, ABS, DNV-GL ja RINA

SOLASOLV® aurinkovoiteet ovat ainoat aurinkosuojat maailmassa Tyyppihyväksyttävään Lloyd n, ABS, DNV-GL ja RINA osoittaakseen, että ne täyttävät uusimmat viranomaisvaatimukset.


 Miksi Solar Solve …

• 40 vuoden kokemus, olemme tunnustettu johtava tuotemerkki
• Laatuvarmistetut luotettava yritys
• tyyppihyväksytyistä tuotteita meri- ja offshore-käyttöön
• Ihanteellinen myös ATC tornit, valvomoiden ja nosturit
• 24 tunnin paaston Dispatch palvelu
• Yli 165,000 sävyjä ja kaihtimet käytössä ympäri maailmaa
• saada vastauksen 24 tunnin kuluessa
• Kaikki tuotteet voimakkaasti testattu luotettavuus
• Jatkuva tuotteiden parannusohjelma
• Valmistettu laadukkaasti elokuvat, kankaita ja komponenttien
• Erinomainen pre-myynti ja myynnin jälkeiset palvelut
• erittäin kokenut ja osaava henkilökunta

 

Muut sovellukset …

SOLASOLV® Häikäisemätön, lämmön hylkääminen läpinäkyvä rullan markiisit, markiisit ja ROLASOLV® Blackout rullaverhot soveltuvat myös muiden kaupallisten ja teollisuuskäyttöön missä ammattilaisten on kohdattava kovia sokaiseva auringonvalon aikana työpäivän tai joissa yhteensä sähkökatkos olosuhteita. Tässä on vain muutamia moniin muihin tarkoituksiin: –