SOLASOLV Σελίδα Ελληνικής Γλώσσας

SOLASOLV Σελίδα Ελληνικής Γλώσσας

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τη σελίδα της ελληνικής μετάφρασης. Μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα που προτιμάτε χρησιμοποιώντας το εργαλείο μετάφρασης στο πάνω μέρος αυτής της σελίδας. Απλά κάντε κλικ στην επιλογή ‘Επιλογή γλώσσας’ για να δείτε μια λίστα γλωσσών και να επιλέξετε τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Θα μπορείτε να περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας στη γλώσσα της επιλογής σας.

SOLASOLV® μας προϊόν είναι γνωστό από πολλούς διαφορετικούς όρους συμπεριλαμβανομένων οθόνη αντιθαμβωτική κύλινδρο, αντιηλιακα ρολλα για πλοια, αντιηλιακό, σκίαστρα παραθύρων για γέφυρα, Σκίαστρα,Παραθύρων, Γέφυρα, ρολά, αντι αντηλιά στόρια, ηλιακή αποχρώσεις, ομπρέλες, θαλάσσια οθόνες, ήλιο σκιά, ηλιακή οθόνες, αποχρώσεις κυλίνδρου, περσίδες πλοίο, αντιηλιακό κυλίνδρους , καθώς και περσίδες βάρκα στην αγγλική γλώσσα.

Εάν χρειάζεστε έναν εγκεκριμένο τύπο ηλιακού λύση ελέγχου για το θαλάσσιο σκάφος σας, τότε μιλήστε με ηλιακή λύσει! Έχουμε την κατασκευή αποχρώσεις παράθυρο από το 1975. Έχουμε ένα αποδεδειγμένο ιστορικό για την ποιότητα και την αξιοπιστία. SOLASOLV® μας και ROLASOLV® σκιές παραθύρων είναι ηγετική μάρκα στον κόσμο των θαλάσσιων παράθυρο αντηλιακά.

Τα SOLASOLV® Transparent Anti-Glare Sunscreens είναι τα μόνα διαφανή αντηλιακά αντιθαμβωτικά στον κόσμο που είναι εγκεκριμένα για θαλάσσια χρήση από τέσσερα μεγάλα όργανα έγκρισης τύπου – Lloyds, DNV-GL, ABS και RINA. Διαφανή anti-glare αντηλιακά μας είναι μια δοκιμασμένη ενίσχυση της ασφάλειας κατά την εγκατάσταση σε παράθυρα πλοήγησης. Μειώνουν την αντηλιά και η θερμότητα που προκαλείται από τον ήλιο για να δημιουργήσετε ένα ασφαλέστερο, πιο άνετο περιβάλλον λειτουργίας.

ROLASOLV® Fabric συσκότισης Roller σκιέςείναι επιβραδυντικά φλόγας. Είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο εγκεκριμένου τύπου για χρήση σε όλους τους τύπους των θαλάσσιων σκαφών. ROLASOLV® αποχρώσεις παράθυρο μετατρέψει την ημέρα σε νύχτα βοηθήσει το πλήρωμα, οι επισκέπτες και οι ιδιοκτήτες να πάρει πολύτιμες υπόλοιπα. Διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζει με την εσωτερική διακόσμηση σας.

Δεν έχει υπάρξει ποτέ ένας καλύτερος χρόνος για την εγκατάσταση SOLASOLV® οθόνες για το σκάφος σας για να εξασφαλίσει ασφαλέστερη ναυσιπλοΐα και την άνεση του πληρώματος.


SOLASOLV® Διαφανής αντιθαμβωτική Αντηλιακά

Υπάρχουν σημαντικά οικονομικά και περιβαλλοντικά επιχειρήματα για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας, την εξάλειψη της σπατάλης και αύξηση της ενεργειακής απόδοσης στη βιομηχανία θαλάσσια και ναυτιλιακή. Προϊόντα όπως SOLASOLV® οθόνες αντι αντηλιά κύλινδρος μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη αυτού του στόχου μέσω της μείωσης της ζήτησης για συστήματα ψύξης αέρα, βοηθώντας στη μείωση των επιβλαβών εκπομπών CO2 για έναν πιο πράσινο, καθαρότερο περιβάλλον.

Σε επιπλέον τα οφέλη για το περιβάλλον και το κόστος εξοικονόμησης, η πτυχή της ασφάλειας των οθονών Anti Glare μας είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική. Ασφαλή λειτουργία των θαλάσσιων σκαφών είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί ένα περιστατικό χωρίς χώρο εργασίας.

SOLASOLV® οθόνες μείωση έως και 93% των λάμψεις και αντανακλάσεις από τον ήλιο και είναι ιδανικά για τα παράθυρα στη γέφυρα του πλοίου, τιμονιέρα, αίθουσες ελέγχου, παρακολούθησης / χώρους λειτουργίας, καθώς και τυχόν παράθυρα όπου είναι ζωτικής σημασίας η πλοήγηση και φορείς έχουν μια εντελώς σαφή εξωτερική άποψη. Είναι επίσης αποτελεσματικό στην απόρριψη έντονο φως που ανακλάται από πάγο και χιόνι και χαμηλές ήλιο το χειμώνα.

Απορρίπτοντας μέχρι 87% των SOLASOLV® θερμότητα του ήλιου οθόνες δημιουργούν ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον εργασίας για τη γέφυρα.

Διεθνείς κανονισμοί και η πιστοποίηση είναι καλά καλυμμένες με τη γκάμα των προϊόντων Solar Επίλυση του. Οι συχνές επιθεωρήσεις και ελέγχους από αναγνωρισμένα γραφεία κατάταξης και αποτελεσματικό εσωτερικό σύστημα ποιότητας διασφαλίζει κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία και αποτελεσματικά προϊόντα. SOLASOLV® είναι το μοναδικό εμπορικό σήμα στον κόσμο, που υπόκειται σε έγκριση από DNV-GL, Lloyds, ABS και RINA. Όλα τα προϊόντα είναι custom made, αμέσως αναδιπλούμενη, εύκολο στην εγκατάσταση και απλό στη χρήση.

SOLASOLV® Διάφανο αντιθαμβωτική Αντηλιακά έχουν εγγύηση 7 χρόνια.

Καθορίστε το SOLASOLV® μάρκα από το όνομα – καμία εναλλακτική λύση, για να εξασφαλίσει ναυτική στόλου σας έχουν την πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη προστασία από τον ήλιο διαθέσιμο για νέες κατασκευές, εκ νέου ταιριάζει, αναβαθμίσεις και μετατροπές … .guaranteed για την εκτέλεση και συντήρηση.


ROLASOLV® Fabric περσίδες συσκότισης Roller

ROLASOLV® ύφασμα συσκότισης περσίδες Roller είναι τύπου εγκεκριμένου από DNV-GL και την τακτική που καθορίζεται για Floatels, εξέδρες πετρελαίου, φυσικού αερίου πλατφόρμες, FPSO του, πλοία εφοδιασμού και άλλα σκάφη ανοιχτής θάλασσας. Υψηλής απόδοσης υφάσματα μας έχουν BS5438 πιστοποίηση εξάπλωσης της φλόγας και να συμμορφώνεται με την υποχρεωτική ΙΜΟ (Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός) FTPC Μέρος 7 Α.563 (14) Ψήφισμα – το κύριο πρότυπο δοκιμής πυρός για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και ταινίες.

ROLASOLV® Fabric περσίδες συσκότισης Roller είναι κατάλληλη για τα περισσότερα παράθυρα συμπεριλαμβανομένων καμπίνες επισκεπτών, τέταρτα του πληρώματος, θέατρα και άλλους τομείς όπου απαιτούνται συσκότισης συνθήκες. Ιδανικό για τους εργαζόμενους νυχτερινή βάρδια που πρέπει να πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια των ωρών της ημέρας.


SOLASOLV® Αντιθαμβωτική Διαφανής Αντηλιακά

Πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά του ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Βελτιωμένη ορατότητα και ασφάλεια – η καλύτερη δυνατή προστασία έντονο φως με μείωση έως και 93% για την εξασφάλιση ορατότητα και ασφαλέστερη πλοήγηση / λειτουργίας.

Τύπος Εγκρίθηκε – η μόνη μάρκα που πρέπει να εγκριθεί από την Lloyds, DNV, GL, ABS και RINA.

Τα αληθινά χρώματα διατηρούνται – χρωματιστά φώτα αναγνώρισης και δείκτες μπορούν να εντοπιστούν εύκολα και ποτέ δεν νοθεύονται.

Μειωμένη καταπόνηση των ματιών – προβλήματα με λάμψεις και αντανακλάσεις επάνω ηλεκτρονικούς χάρτες απαλείφονται τόσο οθόνες και πίνακες είναι πιο εύκολο να το διαβάσετε.

Βελτιωμένη εργασιακό περιβάλλον – να δημιουργήσει ένα πιο άνετο περιβάλλον εργασίας και να μειώσει τις απαιτήσεις κλιματισμού. Έως και 87% της θερμότητας του ήλιου απορρίπτεται για να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση της κόπωσης του πληρώματος.

Προστατεύει εκτεθειμένες περιοχές του σώματος – τουλάχιστον το 97% των επιβλαβών υπεριώδες φως του ήλιου φιλτράρεται.

Παραγγελία – σε κάθε τους πελάτες ακριβείς διαστάσεις και προδιαγραφές. Κατάλληλο για νέα κτίρια ή ρετρό-κρίσεις και τα περισσότερα σχήματα, γωνίες και τα μεγέθη των παραθύρων.

Αξιόπιστη απόδοση – αποδεδειγμένη εμπειρία για την εξαιρετική επίδοση από το 1988.

Συμμόρφωση με τους κανονισμούς θαλάσσια – ISO 8468, Μ Προκήρυξη 760, MSSN Νο 1419 1998.

Διασφάλισης ποιότητας προϊόντα – όλα τα προϊόντα εγγυημένα. SOLASAFE® οθόνες έχουν μια εγγύηση επτά χρόνια.

Επιλογή σκιά χρώματα ταινίας – γκρι και μπρονζέ μη ανακλαστικές μεμβράνες είναι ιδανικές για στρατιωτική χρήση.

Επιλογή χρωμάτων προφίλ αλουμινίου – 400 + αποχρώσεις / χρώματα.

Επιλογή λειτουργικών συστημάτων – χειροκίνητο, ηλεκτρικό, διακόπτη, με τηλεχειρισμό ή μπαταρία.

Απλό στη χρήση, γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση – μια ολοκληρωμένη μονάδα με αναλυτικές οδηγίες.

Όλα τα εξαρτήματα που παρέχονται. Αμέσως αναδιπλούμενη – συμμορφωθούν με την 5.1.1.2.6 του ΙΜΟ. για «αποσπώμενες οθόνες».

Διακριτική προφίλ κασέτα – τακτοποιημένο, ελαφρύ και διακριτικό κιβώτιο κεφαλής με ενσωματωμένο «σκουπίστε καθαρό» σύστημα πινέλο. Δωρεάν ανταλλακτικών – με κάθε παραγγελία για την ειρήνη του μυαλού. Συντήρηση δωρεάν!


Τύπος Εγκρίθηκε από την Lloyds, ABS, DNV-GL και RINA

SOLASOLV® αντηλιακά είναι τα μόνα γυαλιά ηλίου στον κόσμο που υπόκειται σε έγκριση από την Lloyd, το ABS, DNV-GL και RINA να αποδείξουν ότι πληρούν τις τελευταίες κανονιστικές απαιτήσεις.


 Γιατί να επιλέξετε την ηλιακή λύσει …

• 40 χρόνια εμπειρίας, είμαστε ο αναγνωρισμένος ηγέτης της μάρκας
• Ένα διασφάλισης ποιότητας, αξιόπιστη εταιρεία
• Τύπος Εγκεκριμένα προϊόντα για τα θαλάσσια και παράκτια χρήση
• Επίσης, ιδανικό για πύργους ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, αίθουσες ελέγχου και γερανοί
• 24ωρη υπηρεσία Fast Αποστολή διαθέσιμη
• Πάνω από 165,000 αποχρώσεις και περσίδες σε χρήση σε όλο τον κόσμο
• Πάρτε μια απάντηση μέσα σε 24 ώρες
• Όλα τα προϊόντα ελέγχονται έντονα για την αξιοπιστία
• Συνεχής πρόγραμμα βελτίωσης προϊόντων
• Κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας ταινίες, υφάσματα και εξαρτήματα
• Εξαιρετική pre-sales και after sales service
• Εξαιρετικά έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό

 

Άλλες εφαρμογές …

SOLASOLV® Anti-glare, θερμότητας απορρίπτοντας περσίδες διαφανή ήλιο ρολό, αντηλιακά και ROLASOLV® Blackout ρολά είναι επίσης ιδανικό για άλλη εμπορική και βιομηχανική χρήση, όπου οι επαγγελματίες πρέπει να αντιμετωπίσουν σκληρές εκτυφλωτικό φως του ήλιου κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας ή όπου απαιτούνται συνολικά συνθήκες συσκότισης. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα πολλά άλλες χρήσεις: –