SOLASOLV Bahasa Melayu

SOLASOLV Bahasa Melayu

Terima kasih kerana melawat halaman terjemahan bahasa Melayu kami. Anda boleh memilih bahasa pilihan anda dengan menggunakan alat terjemahan di bahagian atas halaman ini. Cuma klik pada “Bahasa pilih” untuk melihat senarai bahasa dan pilih yang anda mahu gunakan. Anda akan dapat melayari laman web kami dalam bahasa pilihan anda.

SOLASOLV® kami produk ini dikenali dengan pelbagai istilah yang berbeza termasuk skrin roller anti-silau, penghalang silau dan cahaya untuk perkapalan, pelindung cahaya dah pantulan silau untuk perkapalan, buta tetingkap untuk kegunaan marin, buta tetingkap marin, pelindung matahari, tirai roller, anti tirai tingkap silau, warna solar, payung, skrin marin, teduh matahari, skrin solar, warna roller, membutakan kapal, roller skrin matahari , serta tirai bot dalam bahasa Inggeris.

Jika anda memerlukan Jenis Diluluskan penyelesaian kawalan solar untuk kapal marin anda kemudian bercakap dengan Solar Selesaikan! Kami telah pembuatan warna tetingkap sejak tahun 1975. Kami mempunyai rekod prestasi yang baik untuk kualiti dan kebolehpercayaan. SOLASOLV® kami dan ROLASOLV® warna tetingkap adalah jenama terkemuka di dunia pelindung matahari tetingkap marin.

SOLASOLV® Pelindung Anti-Silau Telus Matahari adalah satu-satunya pelindung matahari yang telus anti-silau di dunia Jenis Diluluskan untuk kegunaan laut oleh EMPAT badan kelulusan jenis utama – Lloyds, DNV-GL, ABS dan RINA. Pelindung matahari anti-silau telus kami adalah bantuan keselamatan terbukti apabila dipasang di navigasi tingkap. Mereka mengurangkan silau dan haba yang disebabkan oleh matahari untuk mewujudkan persekitaran yang lebih selamat, lebih selesa operasi.

ROLASOLV® Fabrik Langsir Roller Shadesadalah Flame Retardant. Mereka adalah JENAMA SAHAJA di dunia Jenis yang diluluskan untuk digunakan pada semua jenis kapal laut. ROLASOLV® warna tetingkap menghidupkan siang pada malam membantu anak-anak kapal, tetamu dan pemilik mendapatkan rehat yang berharga. Terdapat dalam pelbagai warna untuk dipadankan dengan hiasan dalaman anda.

Tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk memasang SOLASOLV® skrin pada kapal anda untuk memastikan pelayaran lebih selamat dan keselesaan anak-anak kapal.


SOLASOLV® Telus Anti-Silauan Pelindung

Terdapat hujah-hujah ekonomi dan alam sekitar yang ketara untuk mengurangkan penggunaan kuasa, menghapuskan pembaziran dan meningkatkan kecekapan tenaga dalam industri marin dan perkapalan. Produk seperti SOLASOLV® skrin anti silau roller boleh membantu mencapai matlamat ini dengan mengurangkan permintaan pada sistem penyejukan udara, membantu untuk mengurangkan pengeluaran CO2 berbahaya untuk alam sekitar yang lebih hijau, bersih.

Dalam tambahan kepada manfaat penjimatan alam sekitar dan kos, aspek keselamatan skrin Anti Silau kami juga amat penting. operasi yang selamat bagi kapal marin adalah penting untuk memastikan tempat kerja kejadian-percuma.

SOLASOLV® skrin mengurangkan sehingga 93% daripada silau dan pantulan dari matahari dan sesuai untuk tingkap di jambatan navigasi, wheelhouse, bilik kawalan, pemerhatian / bilik operasi, dan mana-mana tingkap di mana ia adalah penting bahawa pelayar dan pengendali mempunyai benar-benar jelas pandangan luar. Mereka juga berkesan pada menolak silau yang mencerminkan off ais dan salji dan matahari musim sejuk rendah.

Dengan menolak sehingga 87% daripada SOLASOLV® panas matahari skrin mewujudkan persekitaran kerja yang menyenangkan dan selesa di jambatan.

Peraturan-peraturan dan pensijilan antarabangsa yang diliputi dalam Solar rangkaian produk Menyelesaikan ini. Pemeriksaan yang kerap dan audit dari diiktiraf klasifikasi biro dan sistem kualiti dalaman yang berkesan memastikan berkualiti tinggi, boleh dipercayai dan produk yang berkesan. SOLASOLV® adalah satu-satunya jenama di dunia yang hendak Jenis Diluluskan oleh DNV-GL, Lloyds dan ABS. Semua produk adalah adat yang dibuat, serta-merta ditarik balik, mudah untuk memasang dan mudah untuk digunakan.

SOLASOLV® Telus Anti-Silauan Pelindung matahari mempunyai jaminan 7 tahun.

Nyatakan SOLASOLV® jenama dengan nama – ada pilihan, untuk memastikan armada tentera laut anda mempunyai perlindungan matahari yang paling berkesan dan boleh dipercayai disediakan untuk membina baru, sawan semula, naik taraf dan penukaran … .guaranteed untuk melaksanakan dan penyelenggaraan percuma.


ROLASOLV® Fabrik Langsir Blinds Roller

ROLASOLV® Fabrik Langsir Roller Blinds adalah Jenis Diluluskan oleh DNV-GL dan kerap dinyatakan bagi Floatels, pelantar minyak, platform minyak, FPSO itu, kapal Bekalan dan kapal luar pesisir lain. Fabrik prestasi tinggi mempunyai BS5438 api penyebaran pensijilan dan mematuhi mandatori IMO (Pertubuhan Maritim Antarabangsa) FTPC Part 7 A.563 (14) Resolusi – standard ujian api utama Tekstil dan Filem.

ROLASOLV® Fabrik Langsir Roller Blinds adalah sesuai untuk kebanyakan windows termasuk kabin tetamu, rumah anak-anak kapal, teater dan kawasan-kawasan lain di mana keadaan blackout diperlukan. Ideal untuk pekerja syif malam yang memerlukan untuk mendapatkan tidur pada waktu siang.


SOLASOLV® Anti-Silauan Pelindung matahari telus

Faedah dan ciri PRODUCT

Penglihatan bertambah baik dan keselamatan – perlindungan silau optimum dengan pengurangan sehingga 93% untuk memastikan penglihatan yang jelas dan lebih selamat navigasi / operasi.

Jenis yang diluluskan – satu-satunya jenama yang diluluskan oleh Lloyds, DNV-GL, ABS dan RINA.

Warna sebenar dikekalkan – Lampu pengenalan berwarna dan penanda boleh dikenal pasti dengan mudah dan tidak pernah diputarbelitkan.

Ketegangan mata dikurangkan – masalah dengan silau dan pantulan pada carta elektronik dihapuskan supaya memaparkan dan cepat adalah lebih mudah dibaca.

Persekitaran kerja yang lebih baik – mewujudkan persekitaran kerja yang lebih selesa dan mengurangkan keperluan penyaman udara. Sehingga 87% daripada haba matahari ditolak untuk membantu mengurangkan krew keletihan.

Melindungi kawasan yang terdedah badan – sekurang-kurangnya 97% daripada cahaya UV yang berbahaya daripada matahari ditapis.

Adat dibuat – untuk setiap pelanggan tepat dimensi dan spesifikasi. Sesuai untuk bangunan baru atau retro-sawan dan paling bentuk, sudut dan saiz tingkap.

Prestasi yang boleh dipercayai – terbukti rekod prestasi cemerlang sejak tahun 1988.

Mematuhi peraturan-peraturan laut – ISO 8468, M Notis 760, MSSN No. 1419 1998.

Produk berkualiti Diinsuranskan – semua produk yang dijamin. SOLASAFE® skrin mempunyai jaminan 7 tahun.

Pilihan warna filem teduh – kelabu dan gangsa bukan mencerminkan filem adalah sesuai untuk kegunaan tentera.

Pilihan tempat aluminium warna profil – 400 + warna / warna.

Pilihan sistem operasi – manual, elektrik, suis, dikawal atau bateri jauh.

Mudah untuk digunakan, cepat dan mudah untuk memasang – salah satu unit yang lengkap dengan arahan yang komprehensif.

Semua kelengkapan dibekalkan. Serta-merta ditarik balik – mematuhi IMO 5.1.1.2.6. untuk “Screens tanggal”.

Bijaksana profil kaset – kemas, ringan dan tidak mengganggu headbox menggabungkan ‘lap bersih’ sistem berus. Alat ganti percuma – dengan setiap pesanan untuk ketenangan fikiran. Penyelenggaraan percuma!


Jenis Diluluskan oleh Lloyds, ABS, DNV-GL dan RINA

SOLASOLV® pelindung matahari adalah satu-satunya pelindung matahari di dunia yang hendak Jenis Diluluskan oleh Lloyd, ABS, DNV-GL dan RINA untuk membuktikan mereka menepati piawai terkini.


 Kenapa pilih Solar Menyelesaikan …

• 40 tahun pengalaman, kami adalah peneraju jenama yang diiktiraf
• Kualiti A Diinsuranskan syarikat yang boleh dipercayai
produk • Jenis Diluluskan untuk marin dan penggunaan luar pesisir
• Juga sesuai untuk menara ATC, bilik kawalan & Kren
• 24 jam perkhidmatan Dispatch Fast ada
• Lebih 172,700 warna dan tirai digunakan di seluruh dunia
• Dapatkan maklum balas dalam tempoh 24 jam
• Semua Produk bersungguh-sungguh diuji untuk kebolehpercayaan
• Program Pembaikan Produk berterusan
• Dibuat dengan filem-filem yang berkualiti tinggi, fabrik dan komponen
• Cemerlang pra-jualan dan perkhidmatan selepas jualan
• Sangat berpengalaman dan kakitangan yang berpengetahuan

Permohonan lain …

SOLASOLV® Anti-silau, haba menolak tirai telus roller matahari, skrin matahari dan ROLASOLV® tirai roller Langsir juga sesuai untuk kegunaan komersil dan industri lain di mana profesional mesti menghadapi cahaya matahari pembutaan keras sepanjang hari kerja mereka atau di mana jumlah keadaan blackout diperlukan. Berikut adalah hanya beberapa daripada banyak kegunaan lain: –