SOLASOLV Norsk språkside

SOLASOLV Norsk språkside

Takk for at du besøkte vår norske oversettelsesside. Du kan velge ønsket språk ved hjelp av oversettelsesverktøyet øverst på denne siden. Bare klikk på “Velg språk” for å se en liste over språk og velg den du vil bruke. Du vil kunne bla gjennom nettstedet vårt på ditt valgte språk.

Vårt SOLASOLV ® produkt som er kjent ved mange forskjellige betingelser, solskjerming, folie, båt, vindu, båtvindu, styrehus på skip, solskjerming, antirefleks, navigasjons vinduer, inkludert anti-refleks valsesikt, solkrem, persienner, antirefleks persienner, solar nyanser, parasoller, marine skjermer, solseil, solenergi skjermer og rulle nyanser, skipets rullegardiner, valse sol skjerm , samt båt persienner i det engelske språket.

Hvis du trenger en type Godkjent solbeskyttelse løsning for marine fartøy og deretter snakke med Solar Løs! Vi har produsert persienner siden 1975. Vi har en track record for kvalitet og pålitelighet. Vår SOLASOLV ® og ROLASOLV ® persienner er verdens ledende merkevare av marine vindus solkremer.

SOLASOLV ® Transparent antirefleks Solkremerer de eneste gjennomsiktige antirefleks solkremer i verden som er typegodkjent for maritimt bruk av tre store typegodkjenning organer – Lloyds, DNV-GL og ABS. Våre gjennomsiktig antirefleks solkremer er en velprøvd sikkerhets hjelpemiddel når installert på navigasjons vinduer. De reduserer gjenskinn og varme forårsaket av solen for å skape en tryggere, mer komfortabel driftsmiljø.

ROLASOLV ® Fabric Blendings Roller Shadeser flammehemmende. De er det eneste merket i verden godkjent for bruk på alle typer marine fartøyer. ROLASOLV®persienner snu dag til natt hjelpe mannskap, gjester og eiere får verdifull hvile. Tilgjengelig i en rekke farger for å matche ditt interiør.

Det har aldri vært et bedre tidspunkt å installere SOLASOLV ® skjermer på fartøyet for å sikre tryggere navigasjon og mannskap komfort.


SOLASOLV ® Transparent antirefleks Solkremer

Det er betydelige økonomiske og miljømessige argumenter for å redusere strømforbruket, eliminere svinn og øke energieffektiviteten innen marin og skipsindustrien. Produkter som SOLASOLV ® antirefleks valse skjermer kan bidra til å oppnå dette ved å redusere belastningen på luftkjølesystemer, bidrar til å redusere skadelige utslipp av CO2 til en grønnere, renere miljø.

I tillegg til de miljømessige og kostnadsbesparende fordeler, sikkerheten aspekter av våre antirefleks skjerm er også svært viktig. Sikker drift av marine fartøy er viktig for å sikre en hendelse arbeidsplass.

SOLASOLV ® skjermer redusere opptil 93% av gjenskinn og refleksjon fra solen og er ideelle for vinduer på kommandobroen, styrehus, kontrollrom, observasjon / operasjonsrom, og noen vinduer der det er viktig at navigatører og operatører har en helt klar utenfor visningen. De er også effektive i å avvise gjenskinn som reflekterer av is og snø og lave vintersolen.

Ved å avvise opptil 87% av solvarmen SOLASOLV ® skjermer skape et hyggelig og komfortabelt arbeidsmiljø på broen.

Internasjonalt regelverk og sertifisering er godt dekket innenfor Solar Løs sortiment. Hyppige inspeksjoner og revisjoner fra anerkjente klasseselskapene og en effektiv innvendig kvalitet system sikrer beste kvalitet, pålitelige og effektive produkter. SOLASOLV ® er det eneste merket i verden til å være typegodkjent av DNV-GL, Lloyds og ABS. Alle produkter er skreddersydde, umiddelbart trekkes tilbake, enkel å installere og enkel å bruke.

SOLASOLV ® Transparent antirefleks Solkremer har en 7 års garanti.

Angi SOLASOLV ® merkevare ved navn – ikke noe alternativ, for å sikre at flåten har den mest effektive og pålitelige solbeskyttelse tilgjengelig for nybygg, re-monterer, oppgraderinger og konverteringer … .guaranteed å utføre og vedlikeholdsfritt.


ROLASOLV ® Fabric Blendingsrullegardiner

ROLASOLV ® Fabric Blendingsrullegardiner er typegodkjent av DNV-GL og regelmessig spesifisert for fartøyer for, oljerigger, gassplattformer, FPSO, supplyskip og andre offshorefartøy. Våre høye ytelse stoffer har BS5438 flammespredning sertifisering og i samsvar med den obligatoriske IMO (International Maritime Organization) FTP Del 7 A.563 (14) Oppløsning – den viktigste branntesting standard for tekstiler og filmer.

ROLASOLV ® Fabric Blendingsrullegardiner er egnet for de fleste vinduer inkludert gjestelugarer, mannskap kvartalene, teatre og andre områder hvor blendingsforholdene er påkrevd. Ideell for nattskift arbeidere som trenger å få sove på dagtid.


SOLASOLV ® antirefleks Transparent Solkremer

Fordeler og funksjoner av produktet

Forbedret sikt og sikkerhet – optimal beskyttelse mot gjenskinn med opptil 93% reduksjon for å sikre synlighet og sikrere navigasjon / drift.

Typegodkjent – det eneste merket som skal godkjennes av Lloyds, DNV-GL og ABS.

Sanne farger beholdes – fargede identifikasjons lys og markører kan lett identifiseres og blir aldri forvrengt.

Redusert belastning på øynene – problemer med gjenskinn og refleksjon på elektroniske kart er eliminert så skjermer og ringer er lettere å lese.

Bedre arbeidsmiljø – skape et mer behagelig arbeidsmiljø og redusere luftkondisjoneringskrav. Opptil 87% av solens varme blir avvist for å minimere mannskap tretthet.

Beskytter eksponerte områder av kroppen – minst 97% av skadelige UV-lys fra solen filtreres.

Skreddersydde – til hver kundes eksakte dimensjoner og spesifikasjoner. Passer for nye bygninger eller retro-fits og de fleste former, vinkler og størrelser av vinduer.

Pålitelig ytelse – track record for fremragende prestasjoner siden 1988.

Holde marine regelverk – ISO 8468, M Notice 760, MSSN nr 1419 1998.

Kvalitetssikrede produkter – alle produkter er garantert. SOLASAFE ® skjermer har en 7 års garanti.

Choice skygge film farger – grå og bronse ikke-reflekterende filmer er ideell for militært bruk.

Valget av aluminiumsprofiler farger – 400 + nyanser / farger.

Valg av operativsystemer – manuell, elektrisk, bryter, fjernstyrte eller batteri.

Enkel å bruke, rask og enkel å installere – en komplett enhet med omfattende instruksjoner.

Alle beslag leveres. Øyeblikkelig uttrekkbar – holde IMO 5.1.1.2.6. for “flyttbare Screens”.

Diskret kassett profil – ryddig, lett og diskret innløpskasse innlemme en ‘tørk’ børste system. Gratis reservedeler – med hver bestilling for fred i sinnet. Vedlikeholdsfri!


Typegodkjent av Lloyds, ABS og DNV-GL

SOLASOLV ® solkremer er de eneste solbriller i verden å være typegodkjent av Lloyds, ABS og DNV-GL for å bevise at de oppfyller de nyeste kravene regelverket.


 Hvorfor velge Solar Løse …

• 40 års erfaring, er vi anerkjent merkevare leder
• Et kvalitetssikres pålitelig selskap
• Type Godkjente produkter for marine og offshore
• Også ideelt for ATC tårn, kontrollrom og kraner
• 24 timers Rask Dispatch tilgjengelig
• Over 159,000 nyanser og persienner i bruk rundt om i verden
• Få svar innen 24 timer
• Alle produkter kraftig testet for pålitelighet
• Kontinuerlig produktforbedringsprogram
• Laget med kvalitetsfilmer høyeste, tekstiler og komponenter
• Utmerket pre-salg og etter salg service
• Meget erfarne og kunnskapsrike medarbeidere

 

Andre programmer …

SOLASOLV ® Anti-refleks, varme avvise gjennomsiktig roller sol persienner, solskjerming og ROLASOLV ® Blackout persienner er også ideelle for annen kommersiell og industriell bruk der fagfolk må møte tøffe blendende sollys i løpet av arbeidsdagen eller hvor total blackout vilkår kreves. Her er bare noen av de mange andre bruksområder: –