SOLASOLV Svenska språksidan

SOLASOLV Svenska språksidan

Tack för att du besökt vår svenska översättningssida. Du kan välja önskat språk med hjälp av översättningsverktyget längst upp på den här sidan. Klicka bara på “välj språk” för att se en lista över språk och välj den du vill använda. Du kommer att kunna använda vår hemsida på det valda språket.

Vår SOLASOLV® produkten är känd av många olika termer, inklusive anti-glare rullskärm, solskydd, rullgardiner, anti glare persienner, solskydd båtfönster, solskyddsfilm fartyg, rullgardiner till fartyg, sol nyanser, solskydd, marin skärmar, Solskydd, sol skärmar, rullgardiner, fartygs persienner, roller solfilter samt båt persienner i det engelska språket.

Om du behöver ett typgodkänt solskyddslösning för marina fartyg sedan prata med Solar lösa! Vi har tillverkat fönster nyanser sedan 1975. Vi har en meritlista för kvalitet och pålitlighet. Vår SOLASOLV® och ROLASOLV® fönster nyanser är världens ledande varumärke för marina fönstersolskyddsmedel.

SOLASOLV® Transparent Anti-glare Sunscreens är den enda genomskinliga solskyddsmedel som skyddar solskyddsmedel i världstypen Godkänd för marin användning av fyra grundläggande typer av godkännanden av kroppen – Lloyds, DNV-GL, ABS och RINA. Våra transparenta avbländning solskyddsmedel är en beprövad säkerhetsstöd när den installeras på navigationsfönster. De minskar bländning och värme som orsakas av solen för att skapa en säkrare, bekvämare driftsmiljö.

ROLASOLV® Fabric Blackout Roller Shadesär flamskyddsmedel. De är det enda varumärket i världen typgodkända för användning på alla typer av fartyg. ROLASOLV® fönster nyanser vänder dag till natt hjälpa besättning, gäster och ägare få värdefull vila. Finns i olika färger för att matcha din inredning.

Det har aldrig funnits en bättre tid att installera SOLASOLV® skärmar på båten för att säkerställa säkrare navigation och besättning komfort.


SOLASOLV® Transparent bländskydd Solskyddsmedel

Det finns stora ekonomiska och miljömässiga argument för att minska strömförbrukningen, eliminera slöseri och öka energieffektiviteten inom marin- och sjöfartsnäringen. Produkter som SOLASOLV® anti glare rullskärmar kan bidra till att uppnå detta genom att minska efterfrågan på luft kylsystem, vilket bidrar till att sänka skadliga CO2-utsläpp för en grönare och renare miljö.

I tillägg till de miljö- och kostnadsbesparingar fördelar är säkerhetsaspekten våra Anti Glare-skärmar också oerhört viktigt. Säker drift av fartyg är viktigt att säkerställa en incident fritt arbetsplats.

SOLASOLV® skärmar minska upp till 93% av irriterande reflexer från solen och är idealiska för fönster på bryggan, styrhytten, kontrollrum, observation / operationssalar, och några fönster där det är viktigt att navigatorer och operatörer har en helt klar outside view. De är också effektiva på att avvisa bländning som reflekteras från is och snö och låg vintersolen.

Genom att avvisa upp till 87% av solens värme SOLASOLV® skärmar skapar en trevlig och bekväm arbetsmiljö på bryggan.

Internationella regler och certifiering är väl täckas inom Solar Lös sortiment. Frekventa inspektioner och revisioner från erkänt klassificeringsbyråer och en effektiv intern kvalitetssäkringssystem säkerställer högsta kvalitet, pålitliga och effektiva produkter. SOLASOLV® är det enda varumärket i världen vara typgodkänd av DNV-GL, Lloyds, ABS och RINA. Alla produkter är specialtillverkade, omedelbart infällbar, lätt att installera och enkelt att använda.

SOLASOLV® Transparent bländskydd Solskyddsmedel har en 7 års garanti.

Ange SOLASOLV® varumärke med namn – inget alternativ, för att säkerställa din flotta har den mest effektiva och tillförlitliga solskydd för nybyggnation, re-fits, uppgraderingar och konverteringar … .guaranteed att utföra och underhållsfria.


ROLASOLV® Fabric Blackout rullgardiner

ROLASOLV® Fabric Blackout rullgardiner är typgodkända av DNV-GL och regelbundet anges för Floatels, oljeriggar, gasplattformar, FPSO-talet, Supply fartyg och andra offshorefartyg. Våra högpresterande tyger har BS5438 flamspridning certifiering och följa den obligatoriska IMO (International Maritime Organization) FTPC Del 7 A.563 (14) Resolution – huvudbrandprovning standard för textilier och filmer.

ROLASOLV® Fabric Blackout rullgardiner passar de flesta fönster inklusive gäststugor, besättningsutrymmen, teatrar och andra områden där mörkläggnings förhållanden krävs. Idealisk för nattskiftarbetare som behöver få sova i dagsljus.


SOLASOLV® bländskydd Transparent Solskyddsmedel

Fördelar och egenskaper hos produkten

Förbättrad synlighet och säkerhet – optimal bländskydd med upp till 93% reduktion för att säkerställa tydlig synlighet och säkrare navigering / operation.

Typgodkända – det enda varumärket som ska godkännas av Lloyds, DNV-GL, ABS och RINA.

Sanna färger bibehålls – färgade identifikations lampor och markörer kan lätt identifieras och aldrig förvrängs.

Minskad ansträngda ögon – problem med irriterande reflexer på elektroniska sjökort elimineras så displayer och rattar är lättare att läsa.

Bättre arbetsmiljö – skapa en mer komfortabel arbetsmiljö och minska kraven luftkonditionering. Upp till 87% av solens värme avvisas för att minimera besättningen trötthet.

Skyddar exponerade områden i kroppen – minst 97% av skadliga UV-ljus från solen filtreras.

Skräddarsydda – till varje kunder exakta mått och specifikationer. Lämplig för nya byggnader eller retro-anfall och de flesta former, vinklar och storlekar av fönster.

Tillförlitlig prestanda – meritlista för enastående prestanda sedan 1988.

Följa med marina regler – ISO 8468, M Kallelse 760, MSSN nr 1419 1998.

Kvalitetssäkrade produkter – alla produkter är garanterat. SOLASAFE® skärmar har en 7 års garanti.

Val av skugga film färger – grått och brons icke reflekterande filmer är idealiska för militärt bruk.

Val av aluminiumprofilfärger – 400 + nyanser / färger.

Val av operativsystem – manuell, elektrisk, strömbrytare, fjärrstyrda eller batteri.

Enkel att använda, snabb och enkel att installera – en komplett enhet med utförliga instruktioner.

Alla beslag levereras. Genast infällbar – uppfyller IMO 5.1.1.2.6. för ”Löstagbara Screens”.

Diskret kassett profil – snyggt, lätt och diskret inloppslåda som innehåller ett ‘torka rent’ borstsystem. Fria reservdelar – med varje beställning för sinnesro. Underhållsfri!


Typgodkänd av Lloyds, ABS, DNV-GL och RINA


SOLASOLV® solskyddsmedel är de enda solskydd i världen som typgodkända av Lloyds, ABS, DNV-GL och RINA för att bevisa att de uppfyller de senaste regulatoriska krav.


 Varför välja Solar Lös …

• 40 års erfarenhet är vi erkänt varumärke ledare
• ett kvalitetssäkrat pålitligt företag
• Typgodkänd produkter för marint och offshore användning
• Även idealisk för ATC torn, kontrollrum och kranar
• 24 timmars Snabb Dispatch service
• Över 165,000 nyanser och rullgardiner används runt om i världen
• få ett svar inom 24 timmar
• Alla produkter kraftigt testas för pålitlighet
• Kontinuerlig produktförbättringsprogram
• Tillverkad med högsta kvalitet filmer, tyger och komponenter
• Utmärkt pre-sales och eftermarknadsservice
• Mycket erfaren och kunnig personal

 

Andra program …

SOLASOLV® Anti-bländning, värme avvisa transparent rull solskydd, solskydd och ROLASOLV® Blackout rullgardiner är också perfekt för andra kommersiella och industriella ändamål där yrkesverksamma måste möta hårda bländande solljus under sin arbetsdag eller när total mörkläggning förhållanden krävs. Här är bara några av de många andra användningsområden: –