Zgjidhja SeeGoing
Për navigacion më të sigurt®

Flakë Retardant Sunshades & Dritare Detare Blinds Për anije, anije, naftës Rigs, ATC Kullat dhe vinça

Furnizimi Shades Anti-Glare Window Blinds rul i zi për anijet dhe anijet detare

45 + vjet përvojë në industrinë
181,940 Dritare të dritareve të furnizuara
18,900 Anijet e anijes

SOLASOLV® ROLASOLV®

markë kryesore në botë e dritareve të dritareve

Shades Detare të Detit

Marka SOLASOLV® është e vetmja krem ​​mbrojtës ndaj dritave me dritë kundër shkëlqimit në botë që është aprovuar nga lloji për përdorim detar nga KATURR organe kryesore të miratimit të tipit - Lloyds, DNV, ABS dhe RINA. Ekranet e rrotullave SOLASOLV® janë një mjet i sigurt sigurie kur instalohen në dritaret e lundrimit. Njihet gjithashtu si blinds.

Flakë Retardant Sunshades

Marka ROLASOLV® e Blinds Roller Fabric Blackout janë Retardant Flaka. ROLASOLV® Roller Shades janë VETEM MARKA në botë Lloji Miratuar për përdorim në të gjitha llojet e anijeve detare. Nuancat ROLASOLV turn kthehen ditën në natë duke ndihmuar ekuipazhin, mysafirët dhe pronarët të pushojnë me vlerë dhe janë të disponueshëm në një gamë ngjyrash që përputhen me dekorin tuaj të brendshëm.

Një gamë e gjerë aplikimesh

për një mjedis operacional më të sigurt dhe më të rehatshëm

Navy
Aviacionit
në det të hapur
onshore

Na Kontaktoni

Më shumë informacion • Cito & Shembull i Kërkesave

Solar Solve janë një nga furnizuesit kryesorë në botë të Flakë Retardant Sunshades & Blinds Detare Dritare Për anije, anije, naftë Rigs, ATC Kullat dhe vinça. Gama jonë e plotë përfshin ekranet anti-ndriçimi, Blinds Blackout, Blinds rul, Blinds Privacy, Blinds Remote kontrolluara dhe Sunscreens dhe Film dritare ngjitëse.

ROLASOLV® Flaka Retardant Sunshades janë BRAND VETËM në botë Tipi i Aprovuar për përdorim në të gjitha llojet e anijeve detare, ndërsa dielli SOLASOLV® kundër diellit të diellit janë tip të miratuar për përdorim detar nga katër organizma të miratimit të tipit kryesor.

Me mbi 40 vjet eksperiencë në industrinë dhe dhjetëra mijëra anije të pajisura, Solar Solve janë një kompani me të cilën mund të keni besim për të ofruar cilësi më të lartë hije detare diellore dhe blinds dritare dhe një qasje të pakrahasueshme për shërbimin e konsumatorëve.

Për më shumë informacion ose kuota për tonë blinds detare, ju lutemi na kontaktoni tani!