The SeeGoing Solusi
Pikeun aman Napigasi®

Seuneu Retardant Sunshades & Kelautan Jandela Blinds Pikeun parahu, Kapal, Rigs Minyak, ATC Towers & Cranes

Supplying Anti sorotan Jandela nuansa jeung Blackout Roller Blinds pikeun Kapal sarta kapal lepas pantai

45 + pangalaman taun industri
176,275 Jandéla nuansa disadiakeun
18,250 kapal dipasangan

SOLASOLV® jeung ROLASOLV®

brand ngarah di dunya tina sunscreens jandela

Marine Sun nuansa

Mérek SOLASOLV® mangrupikeun hiji-hijina kaca sinar anti kacaangan kaca transparan di dunya anu Tipe Disatujuan pikeun panggunaan laut ku EMPAT badan persetujuan jenis utama - Lloyds, DNV, ABS sareng RINA. Layar roller SOLASOLV® mangrupikeun bantosan kaamanan anu kabuktosan nalika dipasang dina jandéla navigasi. Ogé kawanoh salaku blinds.

Seuneu Retardant Sunshades

Merk ROLASOLV® lawon Blackout Roller Blinds nyaéta Flame Retardant. ROLASOLV® Roller Shades mangrupikeun HANYA MEREK di dunya Tipe Disatujuan pikeun dianggo dina sadaya jenis kapal laut. Nuansa ROLASOLV® ngajantenkeun siang janten wengi anu ngabantosan awak awak, tamu sareng anu ngagaduhan istirahat berharga sareng sayogi dina sababaraha warna pikeun cocog sareng hiasan interior anjeun.

Rupa-rupa aplikasi

pikeun aman, lingkungan operasional langkung nyaman

Marine
hal hiber
lepas pantai
Onshore

Meunangkeun di touch

Inpormasi langkung seueur • Permintaan Quote & Sampel

Surya ngajawab téh salah sahiji suppliers ngarah di dunya tina Seuneu Retardant Sunshades & Marine Jandela Blinds Pikeun parahu, Kapal, Rigs Minyak, ATC Towers & Cranes. rentang pinuh kami ngawengku Anti sorotan layar, Blackout Blinds, Roller Blinds, Blinds Privasi, Blinds Jauh dikawasa jeung Sunscreens tur napel Jandela Film.

Kami ROLASOLV® hirupkeun Retardant Sunshades nu brand ngan dina Tipe dunya disatujuan keur dipake di sakabeh tipe kapal laut, whilst SOLASOLV® anti sorotan laut nuansa panonpoe kami anu Tipe disatujuan keur dipake laut ku opat awak tipe persetujuan utama.

Kalawan leuwih 40 taun pangalaman industri jeung puluhan rébu pembuluh dipasangan, Solar ngajawab téh hiji parusahaan tiasa dipercanten nawarkeun kualitas pangluhurna nuansa panonpoé laut sarta blinds jandela sarta hiji pendekatan unrivaled kana layanan palanggan.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep atawa tanda petik kanggo urang blinds laut, Mangga ngahubungan kami ayeuna!